Stille tocht voor vermoorde Nadine

ingevoerd op 7-12-2006

Voor Nadine Beemsterboer wordt donderdagmiddag in Hoorn een stille tocht gehouden. Nadine werd afgelopen zaterdag dood aangetroffen in de woning van haar exvriend in Amsterdam. De man, een exmilitair, had zich kort daarvoor als dader van de geweldpleging aangegeven bij de politie.

De stille tocht vertrekt om halfvier vanaf de B. de Vriesstraat en gaat via Westerdijk, Breed, Grote Noord en Rode Steen naar de Oosterkerk aan de Grote Oost. Met Stadstoezicht is geregeld dat de paaltjes die snelverkeer moeten weren tijdig worden weggehaald. Om 4 uur begint een herdenkingsplechtigheid die alleen is bestemd voor familie en vrienden.

Een oproep van Nadines klasgenoot Marcel Nihot op Radio Noord-Holland had als resultaat dat hij in Aalsmeer 10.000 bloemen kon ophalen. De blaadjes wil hij donderdagmiddag vanuit een sportvliegtuigje over de stoet verstrooien.

Wietplantage in huis ex-marinier
In het huis in de Derkinderenstraat waar afgelopen zaterdag de studente Nadine Beemsterboer werd vermoord, heeft de politie een wietplantage aangetroffen.
De woning is van de 34-jarige Gerald O. , een ex-marinier die zichzelf na de moord op zijn ex-vriendin bij de politie aangaf.
Volgens een woordvoerster had de man in zijn huis een plantage met enkele honderden wietplanten. Ze zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd.

Reacties
Reactie: (Dorine)
17-12-2006, 09:42
Beste Nadine,

Ik kende je niet persoonlijk, maar alleen van gezicht bij dazzling, waarom overkomt dit jou?? waarom?? Je zal altijd in mijn gedachte voortleven.
Ik wens de familie en vrienden en andere bekenden veel sterkte en hoop in deze moeilijke tijd.

Groeten van Dorine

Reactie: (Kim)
8-12-2006, 22:04
Nadine, je was de beste danseres bij Dazzling.
Rust zacht.
Je blijft altijd in mij gedachten, in mij hart.
Hou van je.
Dansstudio Dazzling, heeft een ere plaats voor jou.
Recpect to you!!

Nadine -x-

Kim - Demoteam Dansstudio Dazzling Force