Stichting Hoorn 650 blij met extra 110.000 euro sponsorgeld

ingevoerd op 19-12-2006

Na de ondertekening van de contracten van de zes hoofdsponsors van Hoorn 650 Jaar, hebben nu ook de zogenoemde algemene sponsors hun handtekeningen gezet. Maandag werden in Brasserie Cosy de sponsorcontracten ondertekend. Samen brengen ze meer dan 110.000 euro aan gelden op.

De sponsors ondersteunen met deze bijdrage de plannen en evenementen van de Stichting Hoorn 650 Jaar. Iets waar het bestuur van de stichting wederom erg blij mee is.
De sponsorcontracten werden ondertekend door Nico Wit namens aannemingsbedrijf Wit, Rein Willems namens Bouwfonds hij werd vergezeld door Aad Roosendaal, de heren Ursem namens Ursem Bouwgroep bv en namens Abma Schreurs waren Corien Jonker en Don Gerretsen aanwezig.
De stichting heet nog drie algemeen sponsors welkom, dit zijn de Kamer van Koophandel, Provincie Noord-Holland en de Huisvuilcentrale. Zij waren niet bij de ondertekening aanwezig.

Stichting Hoorn 650 Jaar heeft al meer dan 110 evenementen op de kalender kunnen plaatsen. Ruim 1000 mensen zijn hier momenteel actief mee bezig. Vol enthousiasme kijkt het bestuur er naar uit om samen met u een onvergetelijk jubileumjaar te gaan beleven.

Reacties
Reactie: (la raza)
31-12-2006, 14:44
Wie zitten er nu eigenlijk te wachten op meer dan 110 evenementen in 2007? Op een enkeling na, alleen de geldkostende, -smijtende en -verslindende nietsnutten op de Nieuwe Steen 1. Dure veren om in je r**t te steken, dames en heren!