Wij wensen Hoorn een prachtig 650-jaar 2007 !

ingevoerd op 31-12-2006

Namens www.Hoorngids.nl en www.rondjeHoorn.nl wensen wij een ieder in en rond Hoorn een prachtig en gezond 2007.

Vanwege de viering van 650 jaar stadsrechten gaan we een bijzonder jaar in. Laten we er met ons allen een heerlijk jaar van maken!


Reacties
Reactie: (la raza)
8-1-2007, 15:53
Wie zit er nu eigenlijk op te wachten op een ’feestjaar’ in Hoorn? Behalve de zeer belangrijke betrokkenen en dito meelifters werkelijk niemand! Hoorn dient niet alleen financieel (weer) onder curatele gesteld te worden, maar ook geestelijk. Het geld kan beter gebruikt worden voor zaken die ook na 2007 gelden.

Reactie: (gerrit)
3-1-2007, 15:09
pardon: intelligente/ stijgende
(ben helaas niet zo slim;-)

Reactie: (gerrit)
3-1-2007, 15:07
Met een met verlies draaiende ijsbaan (zelfs het populaire Thialf draait met verlies) ga je als inteligente ambtenaren (die Hoorn kent) nog meer huizen bouwen die dan nog dichter op elkaar gedrukt worden dan nu al het geval is. De steigende zeespiegel is nu in 2007 waarschijnlijk niet aan de orde, dus mensen wees zo slim als de ambtenaren en en investeer in een huis op een plek onder de zeespiegel :-)
Gelukkig nieuwjaar....

Reactie: (Onno)
2-1-2007, 19:21
’t is niet zo dat ik iemand de ijsbaan misgun of een zwembad, waar 5 jaar op gewacht moest worden, maar waarvoor alvast wel het zwembad in de Vredehofstraat en het witte badhuis gesloopt diende te worden..ik vraag me alleen af hoeveel geld er binnen is gekomen en ook daadwerkelijk gespendeerd gaat worden aan het programma voor de inwoners en niet alleen voor de BOBO’s ?

Kijk maar wat er in Enkhuizen is gebeurd vorig jaar, zelfs met geleende/Goedkoop vanuit Monnickendam overgenomen versieringen als stadspoorten en dat soort zaken,toch een negatief eindresultaat op de schouders van de burgers te laden..Daar pas ik dus voor, Hoorn heeft wat dat betrefd iets te vaak zichzelf in de vingers gesneden met dit soort activiteiten..

Maar ik wens dat het een feestjaar wordt zoals we dat nog nooit hebben gehad hier in de Coenstad.

Reactie: (Henk)
2-1-2007, 15:52
stop toch eens met dat gezeik over die ijsbaan. vroeger liep iedereen ook over het zwembad te zeiken, moet je nu eens zien hoe druk het er altijd is.

Reactie: (Onno)
31-12-2006, 18:51
Zal mij benieuwen naar het feestjaar in Hrn, geld zal wel op zijn omdat er snel een ijsbaan de grond uitgetrapt werd of een rotonde aangelgd dient te worden...maar toch, ik sluit me geheel aan bij de redactie en hoop dat er een mooi en gezellig feestjaar aankomt..