Motoragent in Hoorn aangereden door auto

ingevoerd op 6-1-2007

Op vrijdagmiddag omstreeks 17.55 uur raakte een 38-jarige motoragent gewond bij een aanrijding op de kruising Provincialeweg – Liornestraat in Hoorn. De motoragent stond naast het kruispunt op het fietspad het verkeer te controleren. Toen hij een auto over de Provincialeweg door rood licht zag rijden ging hij er achteraan. Juist op dat moment bleek een 37-jarige vrouw uit Hoorn vanuit tegengestelde richting over de Provincialeweg aan te zijn komen rijden. Zij sloeg linksaf in de richting van de Liornestraat. De vrouw had groen licht. De motoragent zag haar te laat en reed tegen de rechterachterzijde van de personenauto. Hij kwam ten val en brak een botje in zijn hand. Hij werd voor behandeling overgebracht naar het Westfries Gasthuis in Hoorn.

Reacties
Reactie: (Onno)
7-1-2007, 12:08
Wetsdienaars mogen door rood en/of over het fietspad om mensen die denken dat de regels niet voor hun gelden aan te kunnen pakken/verbaliseren. Dat deze meneer niet in de gaten had dat er een auto aankwam getuigt alleen maar van het feit dat hij niet op de hoogte was van de werking der verkeerslichten en dat is dom...verder zou ik willen zeggen dat er ook weleens gecontroleerd mag worden op de A7 vlakvoor de afslag Hrn-centrum omdat er heel veel chauffeurs over de parkeerplaats racen als er een kleine file voor de afslag staat...

Reactie: (devries)
7-1-2007, 10:50
Tja wat moet je hier van zeggen, deze agent heeft een verkeersovertreding begaan om een andere verkeersovertreder te pakken, krijgt hij nu ook een boete ?

Reactie: (gijs)
7-1-2007, 05:44
Helemaal meens op onderstaand bericht.

Reactie: (Motormuis)
6-1-2007, 20:22
Ja ja dat kan zomaar eens gebeuren als je kost wat het kost iemand op de bon wilt slingeren.
Heeft deze motormuis er ook wel eens bij nagedacht dat hij ook kosten wat het kost andere weggebruikers in gevaar brengt met zijn over ijverige actie´s.
Gelukkig heeft deze grote kerel alleen maar een botje gebroken in zijn handje.