B&W houdt spreekuur in café

ingevoerd op 17-1-2007

Vanaf zaterdag 3 februari houdt het college van de gemeente Hoorn elke oneven week op zaterdagochtend spreekuur in Restaurantcafé Ridderikhoff aan de Roode Steen 9. Van 11.00 tot 12.00 uur zijn twee wethouders aanwezig om kennis te nemen van vragen, opmerkingen en suggesties voor wat betreft allerlei onderwerpen die in onze gemeente spelen.
 
Het gaat om een experiment van drie maanden. Het spreekuur zal worden gehouden door de wethouders met de meest publieksgerichte portefeuilles, mevrouw Cilia van Weel en de heer Cees van der Maat. Na de drie maanden wordt bekeken of het collegespreekuur voorziet in een behoefte en doorgaat.

Als mensen willen spreken met een bestuurder, dan zijn ze van harte welkom op het collegespreekuur. Een afspraak maken is niet nodig, men kan gewoon langskomen. Het spreekuur wordt gehouden op 3 en 17 februari, 3, 17 en 31 maart en 14 en 28 april.

Voor alle meldingen, vragen en klachten over de openbare ruimte in Hoorn kunt u overigens terecht bij de Buitenlijn. Bijvoorbeeld wanneer het gaat over kapotte bestrating, losliggende trottoirtegels, overhangend groen, defecte straatverlichting, speeltoestellen waar iets aan mankeert, straatkolken die niet goed doorstromen en vernielingen, belt u dan met 252555.