De Coenstad Rollies vieren 10-jarig bestaan

ingevoerd op 22-1-2007

Stichting Rolstoeldansen “De Coenstad Rollies” viert op zaterdag 3 februari aanstaande haar 10-jarig bestaan in Wijkcentrum De Kersenboogerd.
 
Gaby Schouten-Boets heeft het rolstoeldansen in West-Friesland leven ingeblazen, nadat zij graag wilde dansen maar bemerkte dat daar in deze regio geen mogelijkheid voor was. “Al jaren wilde ik graag dansen. Maar het valide dansen zoals dat bij Verbiest wordt beoefend, is voor mij geen optie. Door mijn beperking ben ik aangewezen op dansen in mijn rolstoel,” aldus Gaby. In 1997 richtte Gaby De Coenstad Rollies op en sindsdien is het mogelijk om in Hoorn te dansen met een beperking.

Wijkcentrum De Kersenboogerd aan de Brederodegracht 1 in Hoorn zal het toneel vormen voor het 10-jarig jubileum. Daar zal de stichting op 3 februari een feest geven met live-muziek van De Herintreders. Natuurlijk is het mogelijk om te dansen en daarom nodigt het bestuur van Stichting Rolstoeldansen “De Coenstad Rollies” ook u uit om op het jubileum te zwieren en zwaaien. De toegang is gratis!
Wilt u de stichting feliciteren? Om een indicatie van het aantal gasten te kunnen maken, vraagt het bestuur u om vooraf aan te geven dat u wilt komen. Dat kan op telefoon 0229-233099 (gaby@coenstadrollies.nl) of 0227-604432 (natascha@coenstadrollies.nl).
Meer informatie over de stichting vindt u op www.coenstadrollies.nl.