IntermarisHoeksteen renoveert Klagerstuin en Kosterstuin

ingevoerd op 23-2-2007

De woningcorporatie IntermarisHoeksteen is druk bezig met het groot onderhoud aan 213 huurwoningen in de Klagerstuin en Kosterstuin in de wijk Risdam-Noord te Hoorn. Naar verwachting neemt de renovatie ongeveer een jaar in beslag.
 
De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats aan de buitenzijde van de woningen. Dit houdt onder andere in het aanpakken van voeg- en schilderwerk, het vernieuwen van goten, gevelpanelen, voor- en bergingsdeuren, het aanbrengen van verlichting aan de achterzijde van de woningen en het plaatsen van luifels boven de voordeuren. Aan de binnenzijde van de woningen wordt vloerisolatie aangebracht en als het noodzakelijk is, wordt de badkamer opgeknapt. In totaal wordt er circa € 3,5 miljoen geïnvesteerd in het groot onderhoud.

De te renoveren huizenblokken bestaan uit zowel huur- als koopwoningen. IntermarisHoeksteen heeft ook de eigenaren van de koopwoningen betrokken bij het groot onderhoud. Tegen betaling kunnen zij participeren.

Reacties
Reactie: (Huesje)
27-2-2007, 10:48
Geachte de Vries, u hoeft mijn reactie natuurlijk niet te geloven, dat staat u vrij. Ik werk daar overigens niet, ik ben nl allang met pensioen na een lang werkzaam leven in de diverse branches. Mocht ik de komende tijd alsnog niet tevreden zijn over IntermarisHoeksteen dan zal ik dat hier terstond melden. Voorlopig heb ik dus géén klagen en dat mag toch wel gemeld worden, net zoals slechte ervaringen, of niet soms?

Reactie: (devries)
26-2-2007, 15:37
Natuurlijk Huesje,

Je werkt zeker bij Intermaris, er klopt niets van zoals jij het schetst.

Reactie: (Huesje)
24-2-2007, 23:46
Meestal hoor je via de media alleen maar narigheid over woningbouwcorporaties/verenigingen maar in tegenstelling tot onderstaande berichten heb ik juist hele goede ervaringen met IntermarisHoeksteen. Onderhoud is prima en op tijd uitgevoerd, klachten worden vlot afgehandeld en ben altijd ook correct bejegend, ook belangrijk. Ik woon in een heel gewone woonwijk dus daar kan t niet aan liggen.

Wat wel belangrijk is gezamenlijk op te treden indien de klachten het hele woonblok/straat betreffen, dan sta je altijd sterker.

Reactie: (devries)
24-2-2007, 16:11
gewoon achterstallig onderhoud, wel de huren jaarlijks verhogen maar geen periodiek onderhoud plegen, daar zijn ze ook zo rijk van geworden. En nu zichzelf op de borst kloppen, goed hoor.

Reactie: (ingrid kalsbeek)
24-2-2007, 11:19
Waneer gaan ze de siriusstraat een doen de laag bouw met de platte daken want die zijn als nood neer gezet 1 keer gerenoveert en zijn zo vochtig als de pest deur posten die uit mekaar vallen schimmel die in het hele huis zit stank van onder de grond en als je belt dan zegt de heer peppin dan moet je maar goed luchten als je alles tegen mekaar open zet wat is dat dan niet luchten nou geloof mijn de stank en de schimmel zit er nog steeds de ramen die verrot zijn het is een schande dus moet je maar bouw en woning toezicht in schakelen .