Bonnie St. Claire naar de voedselbank

ingevoerd op 25-2-2007

Vrijdag 23 februari kwam Bonnie St. Claire naar de voedselbank in West-Friesland om de vrijwilligers te helpen met inpakken. In een recente uitzending van “Max & Martine” gaf de in Hoorn woonachtige zangeres aan veel waardering te hebben voor het vele werk van de vrijwilligers van de voedselbank. Dit leidde prompt tot een uitnodiging om in haar woonplaats bij de voedselbank te komen helpen.

Een filmploeg van Max heeft filmopnamen gemaakt van Bonnie bij de voedselbank die dinsdag 27 of woensdag 28 februari bij o.a. omroep Max worden uitgezonden.

Voedsel
De voedselbankaktie afgelopen zaterdag bij de Dekamarkt aan het Koperwiekplein in Enkhuizen was een groot succes. Achttien vrijwilligers hebben tussen 10:00 – 18:00 uur onder het winkelend publiek 990 artikelen opgehaald voor de voedselbank. De artikelen variëren van een blik sperziebonen, een pak rijst en een pot pindakaas tot wasmiddelen en shampoo. Daarnaast werd er ook nog spontaan een bedrag van 89 euro geschonken door het winkelend publiek.

Donaties en giften
Donaties en giften blijven welkom op bankrekeningnummer 1227.33.487 t.n.v. Voedselbank West-Friesland.

Aanmelding
De Voedselbank West-Friesland is van maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 uur t/m 12:00 uur voor klanten. Klanten kunnen tijdens openingstijden langs komen op het vestigingsadres Verlengde Lageweg 9 te Hoorn of bellen naar (0229) 50 48 21.
Voor een aanmeldingsgesprek moet een aparte afspraak gemaakt worden.
Informatie kan ook verkregen worden via de website www.voedselbankwf.nl of via het e-mailadres: voedselbankwf@gmail.com.

Reacties
Reactie: (j.binnendijk)
26-2-2007, 16:41
Onze Bonny heeft toch alleen maar belangstelling voor de drankbank?

Reactie: (Huesje)
25-2-2007, 18:03
Ohw, wordt dat de nieuwe trend of zo, BN-ers (natuurlijk met camera) die voor de armlastigen onders ons voedselpakketten mee helpen inpakken? In plaats van dat ze (als BN-ers zijnde) nou aandringen bij politici de uitkering zo aan te passen dat mensen gewoon voedsel kunnen kopen binnen een schuldhulpplan. Maar nee, dit staat natuurlijk veel mooier, ook voor al die andere goodie two shoes, je krijgt er zoveel dankbaarheid voor terug hé. Ben blij dat ik een Zon-er ben. Een Zeer Onbekende Nederlander die met kleine uitkering zonder schulden géén gebruik wenst te maken van deze beschamende vertoning. Mijn hoop is gericht op het nieuwe kabinet die hier zo snel mogelijk een einde aan kán maken (als de politieke wil er is), je moet toch ergens in geloven, niet dan?!