Spelen en leren met Dikkertje Stap

ingevoerd op 6-3-2007

MEE Noordwest-Holland organiseert in het voorjaar de speelleergroep Dikkertje Stap. Deze groep is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar met een ontwikkelingsachterstand of een beperking en één van hun ouders. Deelname aan de speelleergroep is gratis.
 
Er zijn 6 tweewekelijkse bijeenkomsten gepland op dinsdagmorgen van 09.30 uur tot 11.30 uur. De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op 3 april in het Rode Kruisgebouw in Hoorn. De andere bijeenkomsten vinden plaats op 17 april, 1 mei ( broertjes en zusjes zijn dan ook welkom), 15 mei, 5 juni en 3 juli op dezelfde locatie.
 
In de groep besteden we op een speelse en gerichte manier aandacht aan de ontwikkeling van uw kind. Dit wordt zowel groepsgewijs als individueel gedaan. Daarnaast is er gelegenheid om met andere ouders ervaringen uit te wisselen.
De speelleergroep wordt begeleid door twee consulenten opvoedkundige ondersteuning van MEE.
 
Opgave is tot 23 maart mogelijk via het Servicebureau van MEE Noordwest-Holland. Dit is op werkdagen van 09.00 tot 15.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0229 789500.  Voor verdere informatie over de speelleergroep Dikkertje Stap kunt u via ditzelfde telefoonnummer contact opnemen met Sandra Grooteman of Judith Hofland.
 
MEE Noordwest-Holland is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking. U kunt bij MEE terecht voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen, werken, vrije tijd, opvoeding en onderwijs of zorg- en hulpverlening. De consulenten van MEE staan u met raad en daad terzijde.