Kinderboerderij krijgt opfrisbeurt

ingevoerd op 13-3-2007

31 maart is kinderboerderij De Woid gesloten voor publiek. Deze dag zal er een schoonmaak/ klus dag plaats vinden op de Woid. De Woid  kan wel eens een opfrisbeurtje gebruiken en we hebben daarbij u hulp nodig.
 
Lees hier hun oproep:
 
We willen de boerderij van binnen en buiten schoonmaken en opfrissen met leuke Oudhollandse kleuren.
We vragen dan ook uw hulp hierbij. Kom helpen. Iedereen is welkom, ouders, opa’s,oma’s, buren, bezoekers iedereen die wil helpen.
We zoeken dus niet alleen mensen die komen schoonmaken maar ook mensen die kunnen en willen schilderen/ klussen. U hoeft niet de hele dag te komen maar mag ook een bepaalde tijd komen helpen.
Om dat wij het met een mager budget moeten doen vragen we ook iedereen om restjes afwasbare witte latex ,verf  op waterbasis en verfbenodigdheden mee te nemen.
Voor de innerlijke mens deze dag wordt gezorgd en voor vrijwilliger die de meeste hulp meebrengt hebben we nog een extra verassing.
Komt u helpen laat het me dan even weten , Heeft u je zelf een idee om die dag te doen laat het dan ook weten dan kunnen we kijken of dit mogelijk is. U kunt zich inschrijven op de boerderij,daar komt een inschrijvingslijst of door mij te contacten. Zet hier ook uw telefoonnummer bij zodat mocht het niet doorgaan we u kunnen bereiken.
Als er vragen zijn kunt u mij bereiken per email: nina@dewoid.nl of
per telefoon op 06-26172885..