Zet een laptop voor het raam ...

ingevoerd op 14-3-2007

Op woensdagmorgen omstreeks 01.00 uur werd er ingebroken in een woning aan het Mari Andriessenhof in Hoorn. De bewoners van het pand werden wakker van glasgerinkel. Toen zij gingen kijken bleek een steen door de voorruit gegooid te zijn. Een laptop, die op een tafeltje bij het raam stond, was ontvreemd. Aan de woning ontstond veel schade. Door de steen en de glasscherven raakten de lamellen voor het raam en de houten vloer ernstig beschadigd. De bewoners zagen direct na de inbraak twee jongens (mannen) op een scooter wegrijden in de richting van de sportzaal aan de Haringvlietweg.

Kort voor deze inbraak werd bij een ander pand aan het Mari Andriessenhof ook een raam ingegooid. Hier werd echter niets ontvreemd. Ook hier stonden een laptop en een flatscreen dicht bij het raam.

De politie waarschuwt voor deze manier van inbreken die de laatste tijd vaker voorkomt. Geadviseerd wordt om ’s avonds en ’s nacht gordijnen te sluiten en geen kostbaarheden op pak-afstand van het raam te plaatsen.

Reacties
Reactie: (rainintheface)
27-3-2007, 16:52
Onno heeft gelijk als het niet deugd met het recht in Nederland. Neemt niet weg dat men van andermans spullen dient te blijven. Wanneer ik zo’n nietsnut als b.v. Onno te pakken krijg is het oog om oog ...

Reactie: (piet)
18-3-2007, 17:12
we zullen jou is laten ontplofen hahahaa

Reactie: (piet)
18-3-2007, 17:11
waarom scooters laten ontplofen?? we zallen jou is laten ontplofen

Reactie: (johan)
17-3-2007, 16:26
Dat noemen ze nou de huftertjes van de samenleving. Die gasten moeten keihard aangepakt worden. En die scooters moeten je gelijk op afstand laten ontploffen. Maar ze komen vroeg of laat en keer aan de beurt.
Burgers nemen een keer het recht in eigen hand.
En van mij mogen ze erop los rammen.

Reactie: (onno)
15-3-2007, 06:29
De realiteit zoals omschreven hieronder vindt ik hoofdzakelijk te wijten aan een falend justiëel apparaat...Denkt iemand nu echt dat het mij, als recidivist, een bal uitmaakt dat ik 2 weken plantsoentjes moet schoffelen als ik weer een oma een trauma en een gebroken heup heb bezorgd??


Reactie: (Heusje)
14-3-2007, 21:21
Ach ja, sommige mensen vrágen er gewoon om en dan nog zich verbazen dat er is ingebroken. Misschien een bordje aan de achterdeur hangen: "gooi geen ramen in, de deur is open." Dan geeft het tenminste niet zo’n troep... Het moet gewoon kunnen dat je in de huiskamer spullen hebt staan, maar ja, dát was vroeger.

Men moet vandaag de dag beter weten, net zoals dat je geen dure spullen in de auto moet achterlaten of naast je op de passagierstoel je laptopje e.d. hebt liggen. De onverlaten slaan in een paar seconden het autoraampje aan gort (of je nou in de auto zit of niet), graaien weg wat ze zien en wegscheuren. De realiteit, helaas pindakaas.