Slachtoffer neemt wraak en slaat 3 ruiten in

ingevoerd op 31-3-2007

Een 15-jarige jongen uit Hoorn liep vrijdagavond om 20.45 uur een diepe snee onder zijn linkerduim op nadat hij ruzie had gekregen met een andere jongen uit Hoorn die hem met een mes aanviel.
 
Het slachtoffer fietste met een vriend door het park nabij de Vredehofstraat. Hij kwam toen de verdachte tegen die hem, met ook een vriend, tegemoet fietste. Ze riepen wat naar elkaar en stapten af. Er ontstond een handgemeen waarbij de onbekend gebleven verdachte dreigde met een mes. Toen de 15-jarige dat vastpakte liep hij de snijwond op.

Hierna kwam er een derde, 17-jarige jongen uit Hoorn, bij. Hij sloeg het slachtoffer enkele malen met een tas met een zwaar voorwerp erin op zijn rug. Hierna vertrok het drietal.

Het slachtoffer is naar huis gegaan, heeft een stok gepakt en is naar de woning van de hem bekende 17-jarige verdachte gegaan. Daar heeft hij uit wraak drie ruiten ingeslagen en vervolgens is hij naar de EHBO gegaan om zijn duim te laten behandelen. Tegen de beide jongens wordt proces-verbaal opgemaakt en het onderzoek wordt voortgezet.

Reacties
Reactie: (Dicky)
4-7-2007, 18:41
Al zou het msn / straattaal zijn die jongens spreken wel feiten dan kan je het in het russisch zeggen weet ik veeel ?! maar ga dan ook niet als een oud-wijf lopen zeuren.

Reactie: (Hoorn)
15-4-2007, 23:00
Onno, jij hebt zeker niets beters te doen dan je tijd slijten achter Hoorngids.nl. Misschien zou je je tijd beter kunnen investeren in je kinderen. dan had je dochter in ieder geval niet die teksten kunnen ontcijferen en had jij dat fucking woordenboek van je in de kast kunnen laten. Niemand zit namelijk op dat gelul van jou te wachten.

Reactie: (Dirk)
3-4-2007, 23:19
Nee, dit is niet de verworven winst van het veelgeprezen taalgebruik van msn. Dit is de verworven winst van de opvoeding van ouders als jij en vele anderen die denken dat de verantwoordelijk van/over hun kind bij de school of bij de overheid liggen. En de verworven winst van een overheid die het onderwijs om zeep heeft geholpen met het om de haverklap invoeren van een nieuw lessysteem. Met andere woorden, de schuld ligt bij ons allen. Bij jou, bij mij en bij de kinderen zelf. Oplossing ? Zeg het maar...... En nu geef ik mijn zoon een knal voor zijn kop (o mag dat niet meer bij de wet, ik moet met hem in debat om gezamelijk over zijn nogal eigenwil overeenstemming te vinden, mmm vreemd) omdat hij klootzak tegen mij zegt daar ik dit schrijf. Zo die houdt even zijn mond. Hoef ik me ook niet te storen aan die maffe straattaal.

Reactie: (Ted)
3-4-2007, 10:01
Als ik een sollicitatiebrief van Ronnie, Mis_Kim, of lala zou ontvangen, zou die regelrecht de prullenbak ingaan.
Ben het dus wat de reactie van Onno betreft met hem eens.
Maar vraag me wel af wat zijn opmerking zegt over de taalkennis van zijn dochter........

Is dit nu de verworven winst uit het veel geprezen gebruik van MSN???

Reactie: (Onno)
3-4-2007, 06:52
Aan de laatste 3 reacties te zien heb ik al een aardig idee wat voor "mannen" dit zijn. Moest er eerst het nieuw Nederlandsch woordenboek bij pakken, Daar stonden deze woorden helaas niet in. Gelukkig heb ik, dankzij de hulp van mijn dochter, toch de boodschap weten te ontcijferen. En dit is onze toekomst??

Reactie: (lala)
2-4-2007, 17:47
wat een gezijk op niks af die jongen die m sneed die gaat tog met een zooi op 1 ? hoe zwak ben je dan ey en dan nog steken ook kan je je handjes niet gebruiken? gwoon een super laag actie want die jongen die is gestoken die kon niks doen zo kan k t ook met een paar man op 1

Reactie: (Mis_kim)
2-4-2007, 17:37
Echt sielig hoor.
Ik had precies hetzelfde gedaan.
Helaas kan ik de 15jarige jongen.
Sterkte sgat (K) en die andere mag doodvallen!

Reactie: (Ronnie)
2-4-2007, 09:02
Echte mannen vechten niet met een mes, en ook niet met ze 2en op 1 auwe

Reactie: (evangelist)
1-4-2007, 12:49
Ik heb wat met het oude testament. oog om oog, tand om tand. Helaas zal het slachtoffer nu wel dader worden en de dader slachtoffer. Holland op zijn smalst.

Reactie: (Onno)
31-3-2007, 20:45
Foei, dat mag niet hè in regeltjesland...voor eigen rechter spelen, zul je zien dat de 15 jarige strax nog voor alle schade opdraait en een straf krijgt, en die andere mafketel is nu zeker zielig??