kaartverkoop taptoe Hoorn gestart

ingevoerd op 19-4-2007

In het kader Hoorn 650 jaar stad vindt er op 27 mei 2007 tweemaal een taptoe plaats. De taptoe wordt zowel ’s-middags en ’s-avonds gehouden op het hoofdveld van voetbalvereniging Hollandia.

’s-Middags start deze muzikale happening om 14.30 uur en eindigt om ± 17.15 uur. De muziekverenigingen lopen voorafgaand aan het middagprogramma een streetparade door de Hoornse binnenstad. Showband Hoorn zal om 13.00 uur als eerste starten. Zij lopen vanaf het Doelenplein naar het terrein van voetbalvereniging Hollandia in het Julianapark. Voor het avondprogramma gaan de poorten van het Hollandiaterrein om 18.30 uur open, het showprogramma start om 20.00 uur.

Zowel het middag als avondprogramma  start met een optreden van Showband Hoorn, die speciaal voor deze gelegenheid een splinternieuwe show heeft gemaakt. Het laatste optreden van beide voorstellingen wordt verzorgt door één van de beste bands in Nederland, nl Kunst & Genoegen uit Leiden. Zij zijn bij het laatste muziekconcours in Kerkrade met hun Phil Collinsshow in hun klasse wereldkampioen geworden (championdivision openstyle) met 94,95 punten!!

Ook de muziekverenigingen Willem Eggert uit Purmerend, Da Capo Lisse uit Lisse en de Sternse Slotlanders uit Franeker zullen hun shows gaan vertonen. De optredens van deze muziekverenigingen staan garant voor een mooie muzikale middag of avond. Uitgebreide informatie over de verschillende verenigingen kunt u vinden op de website.
Zowel ’s middags als ’s avonds zal de pauze opgevuld worden met muziek van feestkapel De Nachthoorns.
Voor beide uitvoeringen zijn 1300 kaarten beschikbaar, waaronder een beperkt aantal kaarten voor mindervaliden (booster/rolstoel).  Om iedereen in de gelegenheid te stellen dit unieke evenement in Hoorn te bezoeken zijn de toegangsprijzen laag gehouden.

De kaarten voor deze ”Toppers in concert” kosten slechts € 3,- € 4,- en € 5,-!!!!!!
De voorverkoop is reeds gestart via de website www.taptoehoorn.nl.
Toegangskaarten zijn ook te verkrijgen bij:
Bagels & Beans, Gedempte Turfhaven 16 Hoorn
Tabak & Lektuur De wit bv, De Huesmolen 7  Hoorn; tel 0229-232972
Tap-Halsema Banketbakkerij, De Heusmolen 8, Hoorn; tel 0229-241827
The readshop en postkantoor “De Wit” Betje Wolfplein 109 Hoorn; 0229-238196
Showband Hoorn, vereningingsgebouw  “De Vesting” ingang Doelenplein Hoorn

Reacties
Reactie: (Okki)
9-5-2007, 01:02
Waarom alleen Taptoe ? waarom geen Okki ?