Marcel Serlier nieuwe VVV directeur

ingevoerd op 24-4-2007

De Raad van Toezicht heeft Marcel Serlier benoemd als nieuwe directeur - bestuurder van de regio VVV. De Noord-Hollander heeft een grote toeristische bagage en werkte dertien jaar als hoofd van de afdeling marketing en reserveringen van de Regio VVV Hollands Midden. Daarna heeft hij ervaring opgedaan in zowel de overheids(gerelateerde)sector als in het commerciële bedrijfsleven. Op dit moment is hij werkzaam als marketeer bij Maison de Bonneterie.

Met de aanstelling van de 45-jarige Serlier verwacht de Raad van Toezicht een goede opvolger te hebben gevonden voor Eduard Pieter Oud, die op 1 mei vertrekt. Belangrijke redenen voor de keuze zijn met name de VVV ervaring gecombineerd met een commerciële achtergrond én sterke affiniteit met internet. De verwachting is dat Serlier de ingeslagen weg kan vervolgen waarbij onze organisatie vooral met zakelijke uitgangspunten en in samenwerking met partners de hoofdtaken toeristische informatie en toeristische dienstverlening uitvoert.

Marcel Serlier zal zijn werkzaamheden officieel op 1 juni a.s. aanvangen, maar is vanaf heden regelmatig in onze regio te vinden.