Hip Hop & Streetdance Championships in Hoorn

ingevoerd op 28-4-2007

In het weekend van 2 en 3 juni 2007 vinden in sportcentrum De Opgang het BOS Event (2 juni) en de tweede Dutch Open Hip Hop & Streetdance Championships (3 juni) plaats. Voor beide activiteiten is de aanmelding geopend. Buurtteams kunnen zich inschrijven voor het BOS Event bij www.sportopbouwwerkhoorn.nl en deelnemers aan het Dutch Open kunnen zich aanmelden bij www.fishec.nl De organisatie is in handen van Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn in samenwerking met Fishec Nederland, Stichting Netwerk en diverse participanten uit de BOS-driehoek.
 
BOS Event
Zaterdag 2 juni staat volledig in het teken van de BOS-Impuls (Buurt, Onderwijs en Sport). Dat wil zeggen dat er naast streetdance ook activiteiten als BMX, voetbal, basketbal, muziek en mode aan bod komen. Alle activiteiten op deze dag worden gratis aangeboden.

Het programma is afhankelijk van het aantal inschrijvingen voor de diverse onderdelen. Het is de bedoeling dat de buurt, het onderwijs en verenigingen teams afvaardigen in de verschillende categorieën. Het gaat om teams variërend in leeftijd van 8 tot 12 jaar die uitkomen in categorieën als voetbal, uni-hockey, basketbal en streetdance. Elk streetdanceteam krijgt de mogelijkheid om onder leiding van een professionele leraar een spetterende performance voor te bereiden. Voor alle duidelijkheid: deze trainingen worden kosteloos aangeboden! Kijk op www.sportopbouwwerkhoorn.nl voor de trainingstijden.
Tussen de verschillende toernooivormen door kunnen de streetdanceteams hun ingestudeerde performance ten tonele brengen. De performance wordt door een echte jury beoordeeld. In de pauze gaat de aandacht uit naar volleybalclinics. Natuurlijk mogen de onderdelen BMX, muziek en mode niet ontbreken tijdens dit BOS Event. Gedurende het weekend zijn er dan ook verschillende demonstraties van deze onderdelen. Zo zal Stichting Netwerk een wervelende modeshow verzorgen en een live deejay.

De scholen en verenigingen uit het projectgebied van de BOS (Kersenboogerd Centrum en Risdam-Noord) zijn inmiddels uitgenodigd, maar wij hebben nog geen buurtteams. Dus wil jij met je team deelnemen aan een van de diverse onderdelen van het BOS Event op 2 juni, schrijf je dan nu in via  www.sportopbouwwerkhoorn.nl. Bel voor meer informatie Sportopbouwwerk Hoorn (0229) 25 94 50.

Dutch Open
Zondag 3 juni staat geheel in het teken van de Dutch Open Hip Hop & Streetdance Championships. Tijdens deze kampioenschappen wordt er in diverse disciplines, mini’s, cadets, juniors, youth en seniors, gestreden om de ereplaatsen. De Hip Hop & Streetdanceteams komen uit binnen- en buitenland en er zijn Nederlandse en wereldkampioenen bij. De entree voor deze dag bedraagt 5 euro per persoon.
Wil je deelnemen aan het Dutch Open op 3 juni, ga dan naar www.fishec.nl. Voor meer informatie over het Dutch Open kun je contact opnemen met Fishec Nederland via het telefoonnummer 06 40 22 64 92.

Reacties
Reactie: (Hip hap hop)
9-5-2007, 00:37
Weer zo’n waardeloos initiatief. /laat ze gewoon aan het werk gaan in plaats van met nutteloze dingen ze hun tijd laten verdoen. Hip hap hop.
Het slaat weer helemaal nergens op.