Park Hoorn: van Ciske de Rat tot Romeo en Julia

ingevoerd op 21-5-2007

Vanaf vrijdag 25 mei wordt de brochure van Schouwbrug het Park, met daarin een overzicht van alle voorstellingen die in seizoen 2007-2008 plaatsvinden, verzonden aan iedereen die afgelopen twee jaar een kaartje heeft gekocht voor een voorstelling in het Park én aan iedereen die bij ons heeft aangegeven het programma te willen ontvangen.

Vanaf dat moment is het mogelijk te bestellen via het abonnementsformulier dat bij het programmaboek is gevoegd. Er valt komend seizoen weer veel te kiezen. Uit grote musicals als Ciske de Rat, Les Miserables, Evita en Bubblin’ Brown Sugar, familievoorstellingen als De Fabeltjeskrant, Dora’s Piratenavontuur en Dick Trom, het Peuterfestival en natuurlijk lekker veel toneel, cabaret en dans. Bijzonder is de regionale première van Romeo en Julia door het Nationale Ballet, dat nog nooit eerder optrad in het Park. Op 22 mei is het nieuwe programma te raadplegen in het Noord-Hollands Dagblad en vanaf die datum staat het volledige overzicht ook op www.hetpark.nl
 
Series
Net als vorig seizoen hebben wij een aantal (voordelige) series samengesteld, waaronder de nieuwe serie ‘Woensdagavond – Vriendinnenavond’ en natuurlijk de bekende series toneel, klassieke muziek en dans waaraan u vooraf aan de voorstellingen een gratis toegankelijke inleiding kunt bijwonen.

Abonnement
U kunt een abonnement samenstellen door (minimaal) zes voorstellingen te selecteren uit alle voorstellingen die komend seizoen plaatsvinden. Abonnementsformulieren (deze vindt u bij de brochure) voor 4 juni bij het Park ingeleverd zijn, doen mee met de loting (en daarmee maakt u de meeste kans op goede plaatsen). 5 Juni vindt de loting van de formulieren plaats. Aanvragen die na 4 juni binnenkomen, worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Portemonneeloze pauze
Om u sneller van dienst te kunnen zijn bij de garderobe en tijdens de pauze, betaalt men de garderobekosten en het pauzedrankje vooraf. Hiervoor rekenen wij een standaardbedrag van € 2,50 per persoon. De consumptie  staat in de pauze klaar in de foyer. Wanneer een voorstelling geen pauze heeft, staat het drankje na afloop van de voorstelling klaar.

Geen abonnement, maar kaarten via de losse verkoop? De losse kaartverkoopdag vindt dit jaar plaats op  zondag 2 september. Losse kaarten bestellen via de site kan vanaf maandag 3 september,13.00 uur.

Brochure aanvragen
Het Park houdt iedereen graag op de hoogte van alle mooie, leuke, ontroerende en verrassende voorstellingen die er komend seizoen te zien zijn. Iedereen die niet voorkomt in het adressenbestand van het Park kan de brochure gratis afhalen, of een briefje of mail met naam, adres en telefoonnummer naar het Park sturen (Westerdijk 4, 1621 lD Hoorn / info@parkhoorn.nl), dan sturen wij de brochure alsnog per post toe.