Pizzakoerier in Hoorn overvallen

ingevoerd op 2-6-2007

Op vrijdagavond omstreeks 22.00 uur werd op de Karos in Hoorn een 16-jarige jongen uit Hoorn beroofd. De jongen was werkzaam als pizzakoerier en moest een bestelling afleveren op de Karos. Toen hij daar door een steegje reed, werd er tegen zijn bromfiets geschopt. Hierdoor kwam hij ten val. Toen het slachtoffer op de grond lag werd hij geschopt door twee mannen in donkere kleding die beiden een bivakmuts op hadden. Zij stralen de portemonnee van het slachtoffer en gingen er vervolgens vandoor. Op het opgegeven adres bleek niemand thuis te zijn. De daders hadden een buit van ongeveer 45 euro.

Reacties
Reactie: (pizza eter)
12-6-2007, 01:39
En nu maar hopen dat die pizza’s nog warm waren en gesmaakt hebben.

Reactie: (D!rk)
3-6-2007, 10:39
hopelijk is wel het telefoon nummer bij bestelling gecontroleerd, met nummerweergave is het soms mogelijk om deze meestal mobiel werkende te vinden, de antenne’s zenden het signaal mee, dus makkelijk te traceren!
Bedrijven die zonder nummerweergave werken kunnen helaas niets doen, en ook de Pizza is verloren, niemand besteld hetzelfde... en het gebeurd helaas regelmatig dat ze in een willekeurige plaats iets bestellen bij voor iemand die niet thuis is, en dan pakken, want de meeste hebben teveel geld bij zich!