Aanhoudingen tijdens muziekfestival Hoorn

ingevoerd op 24-6-2007

Een 25-jarige man uit Hoorn is zaterdagnacht aangehouden op het festivalterrein aan de Schellinkhouterdijk op verdenking van het gebruik van harddrugs. Hij moest de spullen inleveren en kreeg een proces verbaal.
Op ditzelfde festival is een 42-jarige man aangehouden wegens drugsbezit. Hij droeg meerdere wikkels bij zich waarin vermoedelijk cocaïne zat. Ook had de man pillen bij zich. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.
 
Huiselijk geweld
Een 34-jarige man uit Hoorn is zaterdag rond 23.00 uur aangehouden op verdenking van het mishandelen van zijn vader. De man werd geslagen op onder andere zijn hoofd en been. De man moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De verdachte kon mee naar het bureau en tegen hem is proces-verbaal.

Man aangehouden na beledigen agenten
Een 20-jarige man uit Hoorn is zondagochtend rond 1.00 uur aangehouden op de Roode Steen. Hij verstoorde de orde hier en ging door het lint. De man verzette zich bij zijn aanhouding en beledigde de agenten toen hij in een politieauto naar het bureau werd vervoerd. Hij vernielde onderweg een deur van deze auto. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.