Stoeipartij in Julianapark loopt uit de hand

ingevoerd op 25-6-2007

Een 20-jarige man uit Zwaag is gewond geraakt bij een mishandeling. Hij was in het Julianapark wat aan het stoeien met een oude bekende, zo Plotseling werd de verdachte agressief en werd het slachtoffer hard geslagen en in zijn gezicht geschopt. Hij raakte hierdoor even buiten bewustzijn. De man liep daarnaast een gebroken tand op en op zijn hoofd had zijn diverse verwondingen. De man is door de EHBO verzorgd en de verdachte is van het terrein verwijderd. De politie stelt een onderzoek in.

Reacties
Reactie: (Dirkie)
2-7-2007, 21:33
He Sovjet veteraan. Ons hoef je niet te laten zien wat een tikkie is hoor. In Afghanistan moesten jullie op een smadelijke manier terugtrekken (ken je je eigen geschiednis wel ?) en alle Sovjets zijn getikt, zeker die in het leger en zeer zeker mafkezen die zich Sovjet veteranen noemen. Allemal getikt. Dus dat heb je ons inderdaad weer laten zien.

Reactie: (Willem)
2-7-2007, 21:28
Tja, toen er nog geen Yanks waren er Russen en die waren voor zover de geschiedenis schrijft nog hardhandiger en geweldadiger. Dus nep veteraan, ook nog naar de veteranendag geweest, of was je te druk in je fantasiewereld. Sukkel.

Reactie: (Tsiburaska)
2-7-2007, 17:31
Hoi allemaal,
als je durft, als oud sovjet millitair wil ik graag demonstreren wat een tikje is.

Wie durft?
Een tik geven kan iedereen, maar soms ga je perongeluk tever, en als oud Afghanistan verteraan toen er nog geen Yanks waren genoeg ervaring!

Reactie: (maatje)
30-6-2007, 14:06
Nee, ik ben ook niet goed bij mijn hoofd, tikkie op gehad tijdens een vriendschappelijk stoeipartijtje.
En inderdaad, ook met een andere reactie ben ik het eens, ik ben kansloos, tegenwoordig hebben ze daar een mooie naam voor, kansarme jongere. Dat betekent dat ik heerlijk in de wetten wordt gelegd en de rechtbank mij vanwege mijn verleden steeds weer vrij spreekt als ik weer eens een delict hebt gepleegd. Verdomd handig hoor om in dit land en kansloos te zijn en niet goed bij je hoofd (lees ontoerekeningsvatbaar).
Kan je doen en laten wat je wilt, zonder op je verantwoordelijkheden te worden aangesproken.
En een vraagje. Wie is er nu gek ? Jullie of ik ?

Reactie: (gek)
30-6-2007, 13:58
Maatje?als jij het normaal vind om zoals jij het noemt een"vriend" tijdens het "stoeien" nockout te slaan en nog ff door te trappen ben je naar mijn mening niet goed bij je hoofd

Reactie: (Jenni)
29-6-2007, 13:41
Als je het verschil niet weet tussen een beetje stoeien en hard slaan en in het gezicht schoppen, ben je zelf ook knap kansloos, als je het mij vraagt....

Reactie: (zinloos)
29-6-2007, 13:26
Zoals ik al zei, geen haar beter!!!!

Reactie: (maatje)
28-6-2007, 23:27
Jullie schijnen er gezien jullie reactie allemaal bij te zijn geweest. Gewoon meestoeien joh, maatjes onder elkaar, vrouwen knuffelen, mannen stoeien. Jullie zijn echt watjes hoor, beetje spelen. Jeeh, burgerlijke malloten. Hoe moet dat dan als ik mijn criminele concurrent wil laten liquideren als stoeien niet eens meer mag. Moet ik zo meteen zeker nog de cel in ook. Wat een land. Zucht !

Reactie: (zinloos)
27-6-2007, 12:00
In Nederland is het nog altijd verboden om iemand die bewusteloos is geslagen en op de grond ligt nog een paar trappen na te geven. (Als je vindt dat dat wel moet kunnen ben je geen haar beter!) Gelukkig dat er nog mensen zijn die in dergelijke situaties ingrijpen om erger te voorkomen.

Reactie: (mis)
27-6-2007, 11:35
Wat nou watje, Vrienden onder elkaar?? het waren geen vrienden maar vage bekende. Die persoon die deze man heeftmishandelt was met iemand anders aan het stoeien, die al vond dat hij wat agressief was. Toen kwam die jongen er pas bij die een opmerking maakte dat hij rustig aan moest doen, waarna die andere heel agressief reageerde en hem onderuit haalde en hem bewusteloos sloeg, en toen nog eens een trap na gaf.

Reactie: (getuigeverklaring)
27-6-2007, 11:27
Helaas gaat het hier om mishandeling. Zonder enige aanleiding is het slachtoffer dat al op de grond lag, geslagen zonder enige aanleiding daartoe. Toen het slachtoffer al buitenwesten raakte, is hij nog in het gezicht nagetrapt. Slachtoffer is buiten westen geweest tot het arriveren van de EHBO. Een zeer ernstige zaak.

Reactie: (maatje)
26-6-2007, 22:08
Wat een watje. Gewoon als vrienden onder elkaar wat stoeien. Tikkie hier, stootje daar en af en toe een kaakslag. Deden wij vroeger als vrienden onder elkaar ook. Tegenwoordig mag je ook helemaal niets meer. Zo dadelijk worden vriendschappelijke afrekeningen in het criminele milieu ook nog verboden. Waar moet dat toch naar toe met ons land in deze tijd.