Bewoonster (74) Ekster in bed bedreigd door inbreker

ingevoerd op 11-7-2007

Op woensdagmorgen omstreeks 01.30 uur werd de 74-jarige bewoonster van een pand aan de Ekster in Hoorn wakker. Zij zag een man naast haar bed zitten die een nachtkastje doorzocht. Toen de inbreker merkte dat de vrouw wakker was, bedreigde hij haar. Zij moest haar portemonnee gaan pakken. Nadat de vrouw haar portemonnee had afgegeven trok de inbreker de sieraden van de hals en de pols van de vrouw. Ook ging hij er vandoor met haar gouden ringen. In de portemonnee zat slecht een bedrag van tien euro.
De inbreker was de woning binnengekomen door een raam open te breken.

Reacties
Reactie: (crimineel)
19-7-2007, 20:31
Wat ik heb gedaan is erg. Maar die Dirk is nog veel erger. Terroriseert alle lezers van Hoorngids met z’n domme, schijnbaarbaar van alle feiten voorziene, reacties. Ga eens buiten spelen man.
Odf stop je kop in een vissenkom en ga rondjes zwemmen.

Reactie: (D1RK)
12-7-2007, 19:34
Helaas, maar zoals ik al eerder schreef, via meestal het keuken raam, vandaag net een rondje gelopen achterom na dit bericht, en weer vele ramen met alleen het onderste boompje dicht, dus makkelijk te openen!
Er waren vele dus op 1 van de standaard 2 grendels!

Als ik het zie, elke crimineel ook, dus gebruik ze alle 2 en liefst een derde ertussen, de nieuwe zijn steviger dan die uit 1983, want alle huizen uit Ekster Lijster en Koolmees hebben hetzelfde zwakke blik, met plastic sluitstukje op kozijn, door daar een metalen op te zetten zou ook veel helpen!

Ik heb het hier al meer geschreven, maar helaas....
Vermoedelijk al jaren dezelfde inbrekers die in deze buurt al vaker op deze manier binnen kwamen!

Neem dus goed hang en sluitwerk, en ze gaan naar de buren!