Nieuwe website leerlingenvervoer Westfriesland

ingevoerd op 12-7-2007

Het leerlingenvervoer wordt voor de regio Westfriesland door de gemeente Hoorn, afdeling leerlingenvervoer, gecoördineerd. Zij plannen onder andere de routes en de indeling van de leerlingen. De afdeling heeft sinds kort een eigen website waarop u informatie over het leerlingenvervoer kunt vinden. Het adres van deze site is www.leerlingenvervoerwestfriesland.nl . U vindt hier onder andere de laatste stand van zaken, het reglement en de klachtenafhandeling.
 
Leerlingenvervoer is voor kinderen die niet zelfstandig of slechts met hulp van ouders/verzorgers naar school kunnen. In augustus 2005 werd door middel van een (Europese) aanbesteding het vervoer gegund aan vervoersbedrijf Connexxion. Om de kwaliteit te bewaken, wordt er regelmatig door de afdeling controle gehouden op de busjes, de routes én de chauffeurs van de vervoerder.
Heeft u vragen over de afhandeling van uw aanvraag leerlingenvervoer, dan kunt u iedere werkdag contact opnemen met de gemeente Enkhuizen, tel.: (0228) 36 01 00.

Heeft u vragen over de coördinatie van het leerlingenvervoer, dan kunt u bellen naar afdeling leerlingenvervoer Hoorn, tel.: (0229) 25 26 00 op alle werkdagen, tussen 09.00 en 12.00 uur.