Contest BMX’en en skaten

ingevoerd op 28-7-2007

Het Sportopbouwwerk organiseert samen met Stichting Netwerk en diverse BMX’ers en skaters uit Hoorn op donderdagavond 2 augustus een gratis wedstrijd voor beginners en gevorderden. Er vallen prijzen te winnen bij deze contest!

Jongeren uit Hoorn en omgeving geven tijdens de Mega Summer Games diverse skateboard- en BMX-clinics. Op donderdagavond 2 augustus vindt de ‘finale’ plaats tijdens een wedstrijd.
Skaters en BMX’ers krijgen de kans om hun stunts en tricks te laten zien op een quarter pipe, grind ledge, kink ride en andere obstakels. Er zijn verschillende categorieën waaruit gekozen kan worden: Skateboarden, BMX’en en Agressive Skaten. DJ’s draaien relaxte tunes en er is een streetdancedemonstratie.
De contest vindt plaats op de skatebaan in het Julianapark bij Hollandia, van 18.30 uur tot 21.30 uur.
Beginnende of gevorderde skaters en BMX’ers kunnen gratis deelnemen. Ze worden beoordeeld door een jury. Na afloop worden er prijzen uitgereikt voor de eerste, tweede en derde plaats.

Bel voor informatie naar het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn, tel. (0229) 25 94 50 of surf naar www.sportopbouwwerkhoorn.nl.