Komende zondag gaan alle kaarten los!

ingevoerd op 27-8-2007

Zondag 2 september is het zo ver, dan begint het nieuwe theaterseizoen in het Park met de start van de losse kaartverkoop! Die dag zijn er voor alle voorstellingen in de grote zaal (óók de voorstellingen die in abonnement uitverkocht raakten) minimaal 100 kaarten beschikbaar, en voor de voorstellingen in de vlakke vloerzaal nog minimaal 50.

Maar.... de populaire cabaretiers Javier Guzman, Najib Amhali en Herman Finkers hebben maar liefst de halve zaal (ca. 450 tickets) vrij gehouden voor de losse verkoop! Volop kans dus op kaarten voor één van deze voorstellingen.

De kassa’s openen om 12.00 uur. U kunt op zondag 2 september alleen via de kassa uw kaarten kopen. De kaartverkoop via internet en/of telefoon start maandag 3 september vanaf 13.00 uur.
 
Er zijn nog kaarten voor....
Start losse verkoop / zondag 2 september
Karin Bloemen, De Fabeltjeskrant, Jorgen Rayman, Nabucco, Dora, Doe Maar, Dolf Jansen, Guus Meeuwis, Plien en Bianca, Hind, Marc Marie Huijbregts, Purper, De Lama’s, Bubblin Brown Sugar, Frederique Spigt, Fame, Ciske de Rat, en voor de 280 andere voorstellingen die de komende maanden in het Park te zien zijn!