Mediamarkt welkom in Hoorn

ingevoerd op 29-8-2007

De Hoornse raadsfracties gingen dinsdagavond accoord met de voorbereidingen om de komst van een Mediamarkt-vestiging op het terrein van de voormalige Compasfabriek mogelijk te maken. Volgens wethouder Van Es is de Mediamarkt een ”belangrijke trekker” voor het Run Shopping Centre.

Het College had de aanvankelijk uitgebreidere plannen voor het koopcentrum langs de Provinciale Weg beperkt. De komst van de winkelketen was losgekoppeld van de eventuele bouw van een groter complex. De politiek is nu accoord maar wil dat er de komende tijd goed met omwonenden wordt gecommuniceerd over de verkeersafwikkeling.

Enkele fracties willen dat de dichtgetimmerde huizen aan het Keern zo snel mogelijk worden gesloopt. Wethouder Van Es meldde dat hij het liefst zelf de slopershamer zou hanteren, maar dat de gemeente nog geen mogelijkheden heeft tot sloop.

Reacties
Reactie: (Esra Yildiz)
8-6-2010, 10:30
beste sitemedewerkers,
ik heb de telefoonnummer van mediamarkt in Hoorn nodig voor school. ik zou heel blij wezen als jullie die nummer naar me email even opsturen.

Reactie: (Janneman)
30-8-2007, 18:55
Zo van Es en wat heb je hier aan over gehouden ?
Je gaat nu toch echt een beetje in de kijkert lopen.
Ik zag dat ze al goed opschieten met je waterwoning.
Ach ja wie appele vaart ..................

Reactie: (Rick)
30-8-2007, 15:51
Laat nu maar eens een discotheek of bioscoop komen in Hoorn denk dat dat meer mensen trekt. Voor de bioscoop moeten we ook naar hhw dus een stukje verder naar alkmaar voor de mediamarkt is ook geen probleem.

Reactie: (D!RK)
30-8-2007, 12:04
Die opmerking van Jack van Es, dat willen we wel eens zien, een afbraak wethouder die gaat slopen!

Partij van de AFBRAAK...

Lijkt me een leuke stunt...
Houden we je aan Jack...
Graag foto’s op deze site...