Jongeren met een zonder handicap hebben elkaar wat te bieden.

ingevoerd op 2-10-2007

www.zonnebloemlinq.nl is de website die op 7 september vorig jaar feestelijk is geopend. Miss onbeperkt Nederland, Roos Prommenschenkel had toen de eer. Nu ruim een jaar later zijn er via deze “site” veel jongeren met en zonder handicap aan elkaar “gelinqd” kortom er zijn vele mooi virtuele contacten ontstaan. Dit is niet het enige,er zijn ook échte contacten tussenjongeren, ontstaan. Er worden vele bezoeken afgelegd en activiteiten ondernomen die jongeren zoal doen.
  
Sinds 2004 is er binnen de regio’s Hoorn, de Kogge en Oost West Friesland ook zo’n jongerengroep van de Zonnebloem actief. Jongeren tussen de 18 en 45 jaar met en zonder handicap gaan op basis van gelijkwaardigheid met elkaar om. Zij hebben elkaar wat te bieden.

Het doel is; samen leuke dingen doen, die voor anderen heel gewoon zijn. denk maar eens aan een terrasje pakken of vissen. Het is  moeilijk om dingen te ondernemen als je een handicap hebt dat blijkt  uit de praktijk. We zijn daarom dringend op zoek naar extra vrijwilligers tussen de 18 en 45 jaar woonachtig binnen de bovengenoemde drie regio’s. Misschien zag je ons wel op de markt van afgelopen zondag maar was het te druk. Grijp dan nu je kans!

Ben jij tussen de 18 en 45 jaar en heb je hier en daar wat tijd over, neem gerust eens contact met ons op. De werkzaamheden zijn variabel, van bestuursfuncties tot organiseren en van bezoeken afleggen tot pr.- acties.

Dus, ben je jong en vindt je het net als iedereen leuk om gezellige , spannende of inspirerende dingen te doen in je vrije tijd, meld je dan aan.
Dit doe je door een mail te sturen of te bellen naar: Sandra de Krijger, communicatie Jongerengroep West- Friesland.
Tel: 0229-239724 of witje@quicknet.nl