Brijder Verslavingszorg opent deuren

ingevoerd op 3-10-2007

Op zaterdag 13 oktober, een dag na de ‘dag van de verslaving’, zetten diverse verslavingszorginstellingen hun deuren open. Op deze dag kunt u persoonlijk kennismaken met de manier waarop de behandeling van mensen met een verslaving plaatsvindt.

Brijder Verslavingszorg doet ook mee en organiseert in zowel Hoorn als Den Haag een open dag. Geïnteresseerden kunnen van 13.30 uur tot 16.30 uur de Hoornse vestiging en in Den Haag op de locaties Emiliehoeve en Mirage aan de Monsterseweg bezichtigen en een aantal presentaties bijwonen. Er is een middelencursus, een presentatie over werken bij Brijder en een preventiewerker is aanwezig om informatie te geven.

Voor wie is het interessant?
Het is voor een breed publiek interessant om een kijkje te komen nemen op een van de vestigingen. Wordt iemand in uw naaste omgeving behandeld voor een verslaving? Heeft u opgroeiende kinderen en wilt u meer weten over de werking van alcohol en drugs? Bent u docent en wilt u uw klas laten kennismaken met de verslavingszorg? Heeft u interesse in een functie in de verslavingszorg? Bent u gewoon benieuwd wat er bij die instelling bij u in de buurt nu precies gebeurt? Dan is dit uw kans voor een kijkje achter de schermen. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over het programma en de adresgegevens is te lezen op www.brijder.nl