Muziek-weekend feesttent Vale Hen lekker dansen!

ingevoerd op 18-10-2007

Het belooft weer een spektakel te gaan worden. Een weekend vol met gezellige muziek, artiesten en gasten. Alle informatie kunt u vinden op www.feesttenthoorn.nl

Zaterdag “Let’s dance” de jaren 60/70 fuif.
Zaterdag 27 oktober is een avond die in het teken staat van de jaren zestig en zeventig. Een ouderwetse fuif en de gezelligste al 3 jaar op rij! We gaan weer een avond heerlijk dansen en rock en rollen. Bij binnenkomst ontvangen wij u met een welkomstdrankje  en dan opent SKYTRAIN de avond. Deze geweldige Noord-Hollandse Soul en Dance Classics live band bestaat maar liefst uit 9 bandleden. Deze topmuzikanten stonden ook al 2 jaar geleden op de 1e editie van Let’s Dance en staan garant voor een spetterende avond. 

Ook zal de “Dutch King” een fantastische Elvis act gaan performen. Onze Dutch King woonachtig in Hoorn is zowel nationaal en internationaal zeer bekend zie ook www.casperslee.com.  De mooiste nummers van Elvis en verschrikkelijk goed gezongen.

Tot slot hebben wij een Mystery Guest en die gaat ons helemaal verrassen wat wat een figuur komt dat zien!
Bent u in de jaren 60 en 70 veel uit geweest komt u dan naar de feesttent want u gaat deze jaren weer opnieuw beleven. De voorgaande 2 edities waren een succes en wij gaan ervoor zorgen dat de 3e editie de voorgaande weer gaat overtreffen, U bent welkom vanaf 19.30 en de avond gaat door tot 0.00.

Zondag Ouderwetse disco met Ben Liebrand in de feesttent!
Terug in de tijd van De Kameleon en De Frog! Zondag 28 oktober op de Vale Hen de 6e editie van DiscoFever. Op de website www.thepartypoints.com staan vele foto’s die de afgelopen jaren in beeld weergeven.

Het is een reünie van oude bekenden. Van 15.00-21.30 zullen de beste hits van de jaren 70/80 worden gedraaid. Net als voorgaande 5 edities zal de feesttent worden uitgerust met een grote dansvloer met daarboven een gigantische spiegelbol. Uiteraard is de dresscode: seventies/eighties style.

Het leuke aan de DiscoFever feesten is dat diverse groepen dit feest zien als een jaarlijkse reünie. Groepen  vrienden die in de jaren 80 zijn gaan stappen in De Kameleon of De Frog. Maar wat het nog leuker maakt is dat DiscoFever ook bij een jongere groep aanslaat. Een jongere groep die juist weer ging stappen in de jaren 90. Tenslotte is de muziekstijl Disco ook nooit verdwenen in de muziekscène. Elke dag horen we op de radio disco muziek of nieuwe muziek waarin samples zitten van hits uit de jaren 80 . 

Naast de DJ’s is er ook weer de bekendste disco-coverband van Nederland “ Best Of Five” . Zij zingen vele bekende hits, te weten; Disco Inferno van The Tramps, Celebratation van Kool & The Gang, Fantasy van Earth, Wind & Fire en Le Freak van Chic. Deze band krijgt al drie edities met gemak iedereen op de dansvloer!!!

Wat helemaal de sfeer maakt zijn de DJ’s  die in de jaren 80 in de bekendste Disco van Hoorn en Wognum hebben gedraaid. Zij hebben hun oude vinyl weer uit de kast gehaald, DJ Floydd,  DJ Max en DJ Benno. Voor DJ Benno is het de 2e keer op DiscoFever, hij was in de jaren 80 de oprichter van een illegale radiozender in Hoorn namelijk “Sound Support FM”. Deze radiozender draaide de nieuwste importplaten die werden gekocht in Amsterdam bij Boudisque en Rhytm Import. Deze drie DJ’s kent  iedereen nog wel van “De Kameleon” uit Hoorn en van “De Frog” uit Wognum.

Vertier voor jong en oud
Het wordt dus een weekend waar jong en oud de dansvloer kunnen gaan bestormen want er zal fantastische muziek gespeeld worden. De kaarten voor beide feesten zijn verkrijgbaar in Hoorn bij café ’t Kroegie op het Kerkplein, brasserie/restaurant De Tuynkamer op de gedempte Turfhavenen winkelcentrum Kersenboogerd  Vini France. In Blokker bij postkantoor Primera. en winkelcentrum Kersenboogerd  Vini France.

Voor 20 lezers van www.Hoorngids.nl zijn vrijkaarten beschikbaar! Mail je naam en adres naar redactie@Hoorngids.nl en misschien win jij ook een vrijkaart!