Hoorn, een Kunst en Cultuurstad ?

ingevoerd op 4-11-2007

Op 14 november 2007 organiseert de VVD Hoorn een politiek café met als thema “Hoorn, een Kunst en Cultuurstad ?”. De locatie is het MuseumCafé van het Museum van de Twintigste Eeuw, Bierkade 4, Hoorn. Aanvang: 20.15 uur

Voor dit politiek café zijn spraakmakende gasten uit de wereld van de kunst, cultuur en politiek uitgenodigd om hun kijk op het kunst- en cultuurbeleid in Hoorn te geven. Hoe gaat het, wat gaat goed of minder goed en wat kan beter!
Kortom, Hoe staan we ervoor in de gemeente Hoorn als kunst en cultuurstad?

Wij willen graag van de leden en inwoners van Hoorn horen wat zij nu eigenlijk vinden van het kunst- en cultuurklimaat in Hoorn. U bent dan ook van harte welkom. Wij willen graag uw mening horen. U krijgt uiteraard de gelegenheid deel te nemen aan de discussie.

De toegang is, voor iedereen, gratis. Reserveren is niet nodig. De bar is open; de drankjes zijn voor eigen rekening.

Het politiek café wordt door de VVD Hoorn nieuw leven ingeblazen. Eens per kwartaal  zal er een politiek café georganiseerd worden, met steeds een nieuw actueel thema.

Met het politiek café willen wij mensen motiveren en inspireren; een ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die zich maatschappelijk betrokken voelt én waar men zijn eigen visie en ideeën met anderen kan uitwisselen.