Vandalen houden flink huis op het Hollandia complex.

ingevoerd op 25-11-2007

Zaterdagnacht hebben vandalen het Hollandia complex bezocht en enorme schade aangericht. Op de tribune is o.a. brand gesticht, de daar aanwezige radiokamer is verwoest, tientallen reclameborden zijn vernield en liggen verspreidt over de velden. Ook ligt er veel glaswerk op de velden. De ramen van het clubhuis zijn vernield en de banden van de spelersbusjes zijn lek gestoken. Het complex bood vanochtend een trieste aanblik na zoveel schade.

Burgemeester Van Veldhuizen heeft dit alles in ogenschouw genomen en was hevig ontdaan over de totale schade. Vooral was hij kwaad over de schade die men veroorzaakt aan werk van de vele hardwerkende vrijwilligers van Hollandia.
 
Bron: HVV Hollandia
 

Reacties
Reactie: (hokkie)
5-12-2007, 22:27
kees
de huizen waren er volgens mij later dan het voetbalveld
dus als je daar gaat wonen kan je verwachten dat er `geluidsoverlast `is

Reactie: (devries)
28-11-2007, 11:53
Kees jij kan ook ergens anders gaan lopen of op een andere tijd, je kunt ook gaan lopen met oordopjes in stumperd.

Reactie: (kees)
27-11-2007, 22:19
Ha ha, vraag 1 van devries: antwoord: nee.
Iedereen zich aan mij aanpassen? Ik wist niet dat ik de enige niet voetballer ben.....
Je kunt ook voetballen zonder geluidsinstallatie en met score bord.

Bij deze heb je nogmaals een bericht van mij zodat de politie mij via m’n i.p. nr. nogmaals kan opsporen. Succes op het politie bureau! (ze zullen iemand met zo’n briljante geest waarschijnlijk onmiddellijk een baan aanbieden als rechercheur! :-)

Reactie: (devries)
27-11-2007, 20:44
dus wat wil kees hiermee zeggen dat je de boel maar mag slopen ? Stel je niet zo aan en ga lekker op de hei lopen als je rust wilt, moet iedereen zich aan jou aanpassen ? er zijn meer mensen die daar naar voetbal staan te kijken dan van die zielige mensen zoals jij die daar rondjes lopen om alles wat men niet aanstaat af te vallen. Ik zal tevens de politie op de hoogte stellen van jou bericht hier om te kijken of jij er wat mee te maken hebt.

Reactie: (kees)
27-11-2007, 12:21
Tja, maar de Hollandia club richt op haar beurt regelmatig schade toe aan de rust in het Juliana park via haar luidruchtige spraak - en ’muziek’-installatie en dat is schade wat zich wekelijks voordoet. Wanneer stopt deze asociale activiteit? Er zijn veel mensen die dat lawaai van deze club niet willen horen bijv. de hard werkende die even rust probeert te vinden in het park.




Reactie: (JJ Hansen)
25-11-2007, 18:40
Een grof schandaal en ik hoop dat de gemeente Hoorn Hollandia tegemoet zal komen. Het is de enige voetbalclub zonder echte subsidie.

Beste burgemeester Onno, wanneer gaat er nu eens iets gebeuren aan de veiligheid in het Julianapark? Geen woorden maar daden.

Suggestie van mijn kant: bouw een paar woningen naast de kantine, dan is er in ieder geval toezicht.