Hollandia verrast door hulp.

ingevoerd op 29-11-2007

Het bestuur van Hollandia is bijzonder aangenaam verrast door de hartverwarmende berichten van oud-leden, die spontaan hun hulp aanbieden om de schade van afgelopen weekend te herstellen. Ook de diverse steunbetuigingen worden zeer gewaardeerd. ”Wij zijn alle zeer erkentelijk voor deze aangeboden hulp en willen daar graag gebruik van maken.” aldus het bestuur van voetbalvereniging Hollandia.

Een hartverwarmend telefoontje mocht de secretaris ontvangen van het voormalig boegbeeld van Hollandia. Dick Knijn vond het zwaar klote dat zijn cluppie zo te grazen was genomen door een stelletje vandalen. Hij beloofde dat zijn firma ”RuitenVisie” alle ruitschade belangeloos zal maken. 

Het Hollandia zondag 8 team, trekt zich de sores aan van hun cluppie en gaat met het gehele team werkzaamheden verrichten om het complex weer een ouderwets aanzien te geven.

Brandweer oefende bij Hollandia. 
 
Door: Peter van Lobberegt
Het was voor de bezoekers van het Julianapark dinsdagmorgen om 07:45 uur even schrikken na het desastreuze weekend met brandstichtingen en vernielingen.  Diverse brandweerwagens stonden rondom het Hollandia clubhuis. Brandweermensen gingen met persluchtmaskers op en slangen meeslepend het rokende clubgebouw binnen.
De secretaris, zelf een oud-brandweerman, had al zijn overredingkracht nodig om de mensen uit te leggen dat het een oefening betrof. Deze oefening was al lang van te voren gepland en heeft een nuttig verloop gehad zowel voor de brandweer als voor Hollandia.

Bron van bovenstaande berichten: www.hollandia-hoorn.nl
 

Reacties
Reactie: (Stoker)
17-12-2007, 00:12
Nou en Jennifer. Krijgt Hollandia eindelijk een ander complex. Gezien de stand in de competitie in ieder geval geen minderwaardigheidscomplex.
Zo vannacht eens kijken of er daar nog wat te halen valt. Je hoort nog van me.

Reactie: (Jennifer)
30-11-2007, 07:51
Wordt er nou wel bewaking neergezet bij Hollandia? Anders nemen die achterlijke debielen de boel natuurlijk zó weer te grazen!