In 2008 misschien weer Outdoor Stereo Festival en Jan Smit Concert?

ingevoerd op 1-12-2007

Hoorn krijgt volgend jaar in navolging van het feestjaar 2007 misschien weer een Outdoor Stereo Festival en een tweetal Jan Smit concerten. B&W willen in ieder geval medewerking verlenen indien de organisatoren dit weer gaan organiseren.

Het College heeft beide evenementen geevalueerd en is bereid ze ook in 2008 toe te staan. Wel zullen de
evaluatieresultaten gebruikt worden om de vorm van het
Outdoor Festival aan te passen, waardoor zoveel als mogelijk tegemoet wordt gekomen aan de klachten van
bewoners. Wel meldt B&W dat men voor ”lief neemt dat er binnen de gestelde norm van 95 dB(A) overlast van basgeluiden wordt ervaren”.
Hoorn wil ook medewerking verlenen aan een eventuele herhaling van twee concerten van Jan Smit in een tent op het Pelmolenpadterrein.

Reacties
Reactie: (inwoner hoorn)
9-12-2007, 15:19
"College heeft beide evenementen geevalueerd"

Dat staat er, maar in ieder geval zeker niet voldoende: De betrokken gemeenteambtenaren denken met hun verstand te kunnen bepalen waar de overlast-grens is want mijn woonomgeving is nl. niets gevraagd. Het enige criterium wat geluidsoverlast bepaalt zijn de oren van de inwoners van Hoorn. (en dan hangt (de mate van) overlast ook nog van de windrichting af op de dag zelf)
Erg amateuristisch.

Kortom: mij en mijn woonomgeving is niets gevraagd en ik had er wel last van.

Mensen moeten niet zo zeuren over slechts dit ene feest peer jaar dat je anders mis loopt, er zijn o.a. genoeg binnen-feesten met veel herrie plus 10 dagen kermis buiten.


http://www.stichtingbam.nl/

Reactie: (sery)
2-12-2007, 19:21
ja sommige mensen ken best wel zeuren over iest dat 1 of 2 keer per jaar is

Reactie: (Rick)
1-12-2007, 17:19
Mensen moeten zich niet zo aanstellen of die "overlast" het feest is een keer in het jaar van 12 tot middennacht. Dat je niet van die beats houd oke ga gezellig uit eten of op visite bij kennissen 1 dag in het jaar.
Er is al geen reet te doen in Hoorn geef die jongeren ook eens een feest.

Wat kunnen mensen toch zeuren