Dronken vrouw raakt rijbewijs kwijt na dolle rit

ingevoerd op 15-12-2007

Een 30-jarige automobiliste uit Lent is zaterdagochtend rond 04.30 uur aangehouden op het Visserseiland. Agenten kregen de tip dat de vrouw onder invloed van alcohol zou rijden. Ze zijn achter de vrouw aangereden, hebben haar een stopteken gegeven op de kruising Gouw met de Gedempte Haven, waarbij ze daadwerkelijk stopte, en er ook weer vandoor reed  toen agenten haar wilden aanspreken.

Met 80 km/u reed ze richting Westerdijk. Daar is ze tegen een geparkeerd staande auto gereden. Vervolgens wist ze opnieuw met haar auto te ontsnappen, daarbij raakte ze de voorkant van de politiewagen, tot op een doodlopend stuk op het Visserseiland. Op het bureau blies ze 805 ug/l (tot 220 ug/l is toegestaan). Zij moet haar rijbewijs inleveren, krijgt een proces-verbaal en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.
 
Man aangehouden na bedreiging
Een 27-jarige man uit Hoorn is vrijdag voor een woning aan het Kruiwerk aangehouden rond 15.50 uur. De man heeft na een schermutseling de familie van zijn vriendin met de dood bedreigd. Hij is ingesloten op het politiebureau.

Belediging agent
Op de Weegbree is vrijdag rond 23.00 uur een 19-jarige inwoner uit Zwaag aangehouden. De man drukte zich op beledigende wijze uit naar een agent. Hij krijgt een proces-verbaal.

Reacties
Reactie: (Peter)
16-12-2007, 23:42
De 27 jarige man en de 30 jarige vrouw samen in één cel opsluiten. Misschien bloeit er iets moois uit en kunnen ze elkaar in een dronken bui te lijf.