Foto wedstrijd Winter in Hoorn

ingevoerd op 24-12-2007

Van Ger Zandbergen uit Hoorn ontvingen wij deze winterse foto. Zelfs met een mobieltje kunt u dus mooie foto’s maken!
 
”Op de fiets naar Schellinkhout kwam ik dit tafereel tegen en maakte een foto met mijn mobiel, het was zondagmiddag 23 dec 2007 met een ondergaande zon en op de achtergrond de opkomende volle maan”, aldus inzender Ger Zandbergen.

Ook een mooie Winterse Hoorn-foto?

PRIJSVRAAG
Geniet u dezer dagen ook zo van de witte bomen, het prachtige licht of de winterse sfeer in onze stad Hoorn?
Stuur dan uw mooiste Hoorn-in-de-winter-foto naar redactie@hoorngids.nl . De mooiste foto’s plaatsen we op deze site en op www.mooihoorn.nl en www.rondjehoorn.nl .
Onder de mooiste inzendingen verloten wij een prachtig fotoboek over Hoorn, Enkhuizen en Medemblik en enkele Vrijkaarten voor het Museum van deTwintigste Eeuw.

Stuur uw foto’s bij voorkeur als een niet te groot bestand JPG-bestand! Voor plaatsing op onze site is 500 kb al prima. Stuur geen foto’s zwaarder dan 1 MB.
Uiterste inzendtermijn: 30 januari 2008

De winnaars worden begin februari 2008 bekend gemaakt op deze site. Er is geen correspondentie mogelijk rond deze prijsvraag en foto’s mogen door Hoorngids gebruikt worden.

Reacties
Reactie: (Afra)
26-12-2007, 14:02
Maar het is wel een erg mooie foto ondanks dat de plek niet Hoorn maar Venhuizen is! Maar @ inwoner Hoorn, u heeft gelijk, veel mooie plaatjes schieten, nu het nog kan inderdaad.

Quote: "Bij het sportcentrum (langs provinciale weg) is het al te laat: de kaalslag is ook daar al een feit want de gemeente Hoorn heeft opnieuw een kapvergunning afgegeven."

Ja ja, en wat zijn we toch klimaatbewust bezig maar onderhand...College B&W Hoorn plant klimaatbosje, zie dit eerdere bericht op Hoorngids:
http://www.hoorngids.nl/createsite/news/createnews.asp?b_id=7951&news_id=73752&newsPg=2

Blijft lachen met die ambtenaren. :)

Reactie: (inwoner hoorn)
26-12-2007, 11:58
Deze foto is niet in Hoorn gemaakt overigens (Gemeente Venhuizen), maar goed idee, dan is er straks materiaal om later aan kinderen te kunnen laten zien hoe Hoorn was toen het nog net-niet-geheel uit beton bestaat.
Dus snel met fototoestel op naar de paar laatste kleine "natuur plekjes" zoals de Blauwe Berg, Holenweg, Julianapark (schelpenhoek)
Bij het sportcentrum (langs provinciale weg) is het al te laat: de kaalslag is ook daar al een feit want de gemeente Hoorn heeft opnieuw een kapvergunning afgegeven.

Lang leve de economie!