Noodweg tussen Keern en Bobeldijkerweg

ingevoerd op 28-12-2007

Begin januari zou een tijdelijke verbindingsweg tussen de Bobeldijkerweg en het Keern in gebruik komen, ware het niet dat de weersomstandigheden in de tweede helft van december voor vertraging hebben gezorgd. Door de vorst is aannemer BAM nog niet toegekomen aan het asfalteren. Zoals het nu naar uitziet wordt de tijdelijke weg op 22 januari geasfalteerd.

Tot die dag kan verkeer van en naar het woonwagencentrum en de ijsbaan gewoon gebruik maken van de entrees vanaf de Bobeldijkerweg. Autoverkeer vanaf Bobeldijk wordt al vanaf 7 januari omgeleid via de Provincialeweg.

De tijdelijke weg is nodig in verband met de aanleg van de Westfriese Parkweg. Als gevolg daarvan is de Bobeldijkerweg tussen het viaduct en het Keern afgesloten van 23 januari tot eind april.

Reacties
Reactie: (Peter)
1-1-2008, 15:34
tsja wat wil je als je walsen uit het zuiden moet halen om te kunnen asfalteren..leve de eerlijke concurentie

Reactie: (jan)
29-12-2007, 12:48
Zal wel weer de bekende verkeerschaos worden, hoop wel dat er noodstoplichten komen want anders voorzie ik het ergste al die autos zomaar uit het weiland, sowiso een hele vreemde oplossing en begrijp niet waarom dat niet via de ijsbaan kan, straks zijn ze weer verbaast in het gemeentehuis als er klachten komen of er een chaos ontstaat.

Reactie: (pingu)
29-12-2007, 00:57
erm... verstraging door weersomstandigheden? Wordt er heden niet meer verwacht dat het vriest en regent tijdens de herft en winter?