Meisje op fiets beroofd

ingevoerd op 28-12-2007

Een 17-jarig meisje uit Hoorn is donderdagavond rond 23.10 uur op de Kinderbalk overvallen door twee personen. Zij fietste over de Kinderbalk toen twee jongens haar tegen hielden op het fietspad. Beiden hadden hun gezicht bedekt. Een van hen vroeg haar om geld en dreigde met een steekwapen.

Ze gaf hen haar geld en is vervolgens naar huis gefietst. De jongens waren te voet.

Reacties
Reactie: (bericht)
31-12-2007, 10:42
Opvoedingslessen verplicht stellen voor alle (a.s.) ouders anders gaat het straks HELEMAAL uit de hand lopen......

Reactie: (Afra)
30-12-2007, 11:14
Ja inderdaad Jenni, viel mij ook al op, naast berovingen ook veel overvallen. Ik heb (nog) geen cijfers gelezen over 2007 (meestal worden deze bekend in het 1e kwartaal van het nieuwe jaar) maar ongetwijfeld zal er een stijging te zien zijn. Ik bemerk bij mij zelf dat ik meer om me heen kijk als ik winkel, en ga ’s avonds niet meer om een vergeten boodschap de deur uit. Zal mij benieuwen of we nog iets vernemen uit de politiek. Ik vind het een zorgelijke ontwikkeling, dat je noodgedwongen je moet afvragen waar je veilig kan fietsen en welk tijdstip. Vrij recent heb ik met mede-cursisten afgesproken (1x p/week) gezamelijk af te spreken om met een paar auto’s te rijden, terwijl voorheen gewoon de fiets werd gepakt. Eigenlijk te belachelijk voor woorden maar het is niet anders.

Reactie: (Jenni)
29-12-2007, 13:02
Het zal aan mij liggen, maar er lijken wel heel veel berovingen zijn de laatste tijd in Hoorn! Reden genoeg om niet meer te fietsen s’avonds laat...

Reactie: (Biker)
28-12-2007, 18:14
Jammer dat ik die jongens nooit tegenkom!Kregen ze een geheel verzorgd weekeinde in het W.F.G.