Medewerkster snackbar Judith gewond na overval

ingevoerd op 5-1-2008

Zaterdagochtend rond 01.55 uur is een overval gepleegd op snackbar Judith aan de Spoorstraat in het centrum van Hoorn. In de zaak waren twee medewerkers en zes klanten aanwezig toen drie gemaskerde overvallers binnen kwamen. Zij eisten onder bedreiging van een steekwapen geld. Er is een schermutseling geweest tussen een overvaller en een 59-jarige medewerkster, de vrouw raakte lichtgewond door het steekwapen. Een klant heeft met een stoel een overvaller geslagen. De overvallers hebben zonder buit de zaak weer verlaten.

Reacties
Reactie: (Patatje oorlog)
11-1-2008, 15:21
Precies wat ov killa beweerd, die bedoel ik dus ! Asociale kutgozers.I rest my case...

Reactie: (ov killa)
9-1-2008, 12:59
deze boy’s zijn kanker hard ouwe

Reactie: (patatje oorlog)
9-1-2008, 07:35
Wat een onzin dat het junkies zijn, daar houden junks zich echt niet mee bezig Gijs ! Het zijn eerder van die asociale kutgozers waarvan we er steeds meer krijgen. Maar goed mijn medeleven aan de medewerkster, ik hoop dat ze niets ernstigs heeft!!

Reactie: (Gijs)
7-1-2008, 13:08
De personen die dit soort delicten plegen zijn meestal junkies,dus niet mensen die uit verveling omdat ze tijd teveel hebben gaan roven.

Reactie: (juul)
7-1-2008, 11:39
Ik denk dat dit soort mensen teveel tijd hebben om dit soort dingen te doen. Waarom werken zij niet? Er is werk genoeg en zeker vrijwilligerswerk. We betalen nog met zn allen ook belasting af voor die nietsnutten. Wat een land! Goed straffen en daarna averplicht aan het werk en anders blijven in die gevangenis.

Reactie: (Joyce)
5-1-2008, 23:22
Ohh zeker hoorn word gevaarlijker ..
Ik vind het heel dapper van die man die hem heeft geslagen !!
Hij verdient wel wat vind ik !!!
Zeker dat vind ik teminste !!
Er moeten meer van zulke mensen rondlopen !!
Groeten van Mij !!