Getuigenoproep na aanrijding met letsel

ingevoerd op 13-1-2008

Op vrijdagavond, 11 januari 2008, omstreeks 19.45 uur, is op de Westerblokker een 17-jarige meisje op een fiets aangereden door een jongeman op een scooter. Het meisje raakte gewond en de jongeman rende, met achterlating van zijn voertuig, weg. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen.
 
Het meisje reed op de Westerblokker en wilde afslaan naar het fietspad van het park Zuiderhout. Bij deze manoeuvre werd zij van achter aangereden door een bestuurder van een scooter. Het meisje kwam ten val op het wegdek, evenals de scooterbestuurder. Het meisje had de banden van haar schouder verrekt, een lichte hersenschudding en een zwaar gekneusd onderbeen. Ze moest per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd waar ze na behandeling is ontslagen.
De jongeman van de scooter liet zijn voertuig, een opgevoerde Gilera, achter.

Hij rende weg in de richting van de Kolenbergstraat. Hij droeg een wit petje en een zwarte sweater met capuchon.
In deze zaak zijn inmiddels twee jongens als verdachte gehoord maar zij bleken een sluitende alibi te hebben.
Een ieder die inlichtingen kan verstrekken over dit misdrijf (verlaten plaats ongeval), wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Reacties
Reactie: (Piet)
15-1-2008, 09:38
Goh, alweer een petje met capuchon. Die engerd heeft er alle belang bij om vooral niet herkend te worden. Scootertje zal ook wel gejat zijn, anders was die weglopende held wel te achterhalen geweest.