Boekhandel Bakker sluit de deuren

ingevoerd op 29-1-2008

Sedert 1879 bestaat Boekhandel Bakker in Hoorn. Een van de laatste familiebedrijven in onze binnenstad sluit binnenkort de deuren. Definitief. Rob en Antoinette Bakker staken per 29 februari 2008 de activiteiten van de boekhandel in de Nieuwstraat.

Ze informeren hun vaste relaties alvast zodat ze er rekening mee kunnen houden: ”Tot onze spijt moeten wij u mededelen dat Boekhandel Bakker B.V. haar activiteiten per 29 februari 2008 gaat staken. We hebben 27 Jaar met veel plezier gewerkt en de zaak van D. Bakker jr. overgenomen. Helaas heeft de verbouwing van 2005 de verwachting niet waar gemaakt en zullen wij nu op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Bestellingen worden tot 9 februari normaal uitgevoerd. Wij danken u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen. En hopen u in ieder geval voor 1 maart nog een hand te kunnen geven.”

Reacties
Reactie: (inwoner )
31-1-2008, 20:07
Broodnodige mobieltjes zaak waarschijnlijk....
(zucht, alles gaat naar de kloten in Hoorn)

Reactie: (grom)
31-1-2008, 11:08
Jammer. Samen met de Hoorse BH een van de laatste echte boekwinkels in Hoorn. Makelaar, hypoboer of uitzendbureau? Wat zal het worden?

Reactie: (Afra)
29-1-2008, 23:59
Ach, wat ontzettend jammer! Altijd vriendelijk, boek niet aanwezig, dan werd direct actie ondernomen en als boek het niet meer te verkrijgen was, dan was dat ook zo. Ik kende de oude mrneer Bakker ook goed, een man met stijl. Goh, het einde van een tijdperk maar zal wel niet anders hebben gekund. Moge het de familie Bakker verder heel goed gaan, en bedankt voor de service die bijna uniek was. We zullen Bakkertje gaan missen, zoals mijn familie de boekwinkel (met respect!) noemde, chapeau!