Junior Kamer West-Friesland schenkt 15.000 euro

ingevoerd op 8-3-2008

Afgelopen bijeenkomst van de Junior Kamer West-Friesland was ‘goede doelen avond’. 15.000 euro werd uitgereikt aan een vijftal goede doelen. Te weten Stichting Doe een Wens, Kpare, Hospice Hoorn, Lopen doet Hopen en Bake for Life. Dit bedrag hebben de ruim 35 leden van de Junior Kamer de afgelopen 1,5 jaar bijeen geworven met diverse activiteiten.

Een tweetal activiteiten waren op het water, in juni een zeilrace voor pleziervaartuigen ‘De Bontekoe Regatta’ en in september een sloepenrace i.s.m. scouting Hoorn. Deze evenementen zullen in 2008 ook weer georganiseerd worden.
De meest recente activiteit vond niet plaats op het water maar aan het water. In het parkschouwburg werd in januari door JKWF een groot congres gehouden waar meer dan 600 bezoekers hebben genoten van presentaties, creatieve workshops en een executive lunch. Als afsluiter werd een kunstveiling gehouden waar een substantieel deel van het goede doelen geld aan te danken is.

Junior Kamer is een organisatie van jonge, ambitieuze mensen met als belangrijkste pijler ‘learning by doing’. De afgelopen 1,5 jaar is er veel geleerd met het organiseren van activiteiten, maar niet minder belangrijk, ook veel geld overgehouden voor een mix van bijzondere goede doelen in de regio, landelijk en internationaal.

Voor meer informatie over de junior kamer en evenementen 2008: Menno van Leeuwen, voorzitter Junior Kamer West-Friesland, mennovl@gmail.com