7 jarig jongetje uit Hoorn beroofd van geld

ingevoerd op 13-3-2008

Op woensdagmiddag omstreeks 16.30 uur werd een 7 jarig jongetje uit Hoorn op de Korenmolen in zijn woonplaats beroofd van een enveloppe met 9 euro. Het jongetje was ansichtkaarten aan het verkopen voor zijn school. Van de opbrengst zou een nieuwe zandbak gemaakt worden. Het geld dat hij daarmee had opgehaald had hij in een enveloppe. Op dat moment kwam er een oudere jongen aangefietst die de enveloppe uit de handen van het jongetje griste en er vervolgens mee vandoor ging.

De dader was een blanke jongen met licht haar. Leeftijd tussen 12 en 17 jaar. Hij had een blauwe gebitsbeugel op zijn bovengebit. Hij droeg een zwart vest met capuchon met roze-kleurige tekst, een zwarte broek en zwarte schoenen (met veters). Hij fietste op een zilverkleurige BMX-fiets.

Reacties
Reactie: (Gerrit Zalm)
17-3-2008, 02:51
Het geld ging als zand door zijn vingers. Ik was heel wat zuiniger op de staatskas. Alhoewel we Eveline Herfkens uiteraard een royale vergoeding hebben gegeven. Dit uiteraard wel met toestemming van PVDA Coryfee wethouder van Es uit Hoorn, alias Hekking uit Juinen. Jac, betaal jij deze jongen even zijn geld terug.

Reactie: (Afra)
15-3-2008, 23:42
@ Jodokus, tja daar heb je een punt, dan vraagt de school maar subsidie aan voor een zandbak, want 3x p/jaar met vakantie is een absolute noodzaak! LOL

Reactie: (Jodokus)
15-3-2008, 23:34
Ouders inschakelen? Dat is wel erg ouderwets Afra, de ouders van tegenwoordig moeten toch met z’n tweetjes aan het werk omdat je anders niet 3 keer per jaar op vakantie kan?

Reactie: (Afra)
13-3-2008, 23:37
Met dat signalement moet die lafaard zo gepakt zijn, tjonge jonge, wat een laag individu. Overigens vind ik niet dat zulke jonge kinderen zich met dergelijke verkoopactie’s (dus geld op zak hebben) bezig moeten houden, hoe goed het doel ook is. Had dan wat ouders ingeschakeld die mee hadden gelopen met de kinderen. Foutje van de school?