Diverse inbraken in Hoorn

ingevoerd op 24-3-2008

Twee jongens aangehouden voor inbraak
Op zondagmorgen omstreeks 04.00 uur kwam een bewoner van de Moerbalk in Hoorn thuis. In een tuin in de omgeving hoorde hij geluiden alsof er werd ingebroken. Toen hij ging kijken zag hij nog juist twee personen die er vandoor gingen. De gewaarschuwde politie wist in de directe omgeving een verdachte aan te houden.

Een tweede  verdachte had zich verscholen in een tuin van een woning aan de Moerbalk. Deze verdachte werd echter gevonden door een politiehond. De verdachten, beiden 17 jaar en afkomstig uit Hoorn, werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. In de tuin van een woning aan de Moerbalk werd een breekijzer aangetroffen.

Vier inbrekers betrapt
Op zaterdagavond omstreeks 20.40 uur kwam de bewoner van een pand aan de Houtzaagmolen in Hoorn thuis. Toen hij voor zijn huis stond zag hij in de woonkamer een persoon staan. Deze inbreker had de bewoner echter ook gezien en ging er samen met nog drie andere inbrekers vandoor. De bewoner probeerde nog achter een van de inbrekers aan te gaan, maar dit lukte niet. In de woning was alles overhoop gehaald. Een computer was al klaargezet om mee te nemen. Voor zover bekend werd er niets ontvreemd. De verdachten werden niet meer in de omgeving aangetroffen.

Woninginbraak: TV en auto weg
Op zaterdagmorgen ontdekte de bewoners van een pand aan de Akkerwinde in Zwaag dat er was ingebroken. De daders waren binnengekomen door een raam aan de voorzijde van het pand te forceren. Uit de woning werd een LCD-televisie ontvreemd. Ook werden sleutels van een personenauto en de bijbehorende personenauto ontvreemd. Het ging daarbij om een grijze Audi A4 stationwagen met kenteken 83-HD-GK.

Reacties
Reactie: (bob)
29-3-2011, 12:39
aan deze reactie kunnen we gelijk uit opmaken wat voor soort en afkomst hij is

Reactie: (prive)
2-6-2008, 21:57
ik heb schijt ben weer op vrij voeten je moer