Bijeenkomst over klimaat op donderdag 17 april

ingevoerd op 3-4-2008

Het klimaat is een belangrijk maatschappelijk onderwerp, uiteraard ook voor gemeenten. Wat kunnen zij doen om de CO2-uitstoot te verminderen? De gemeente Hoorn is bezig met het opstellen van een eigen visie op het klimaat en wil daarbij graag de mening van haar inwoners betrekken.
 
Op donderdagavond 17 april aanstaande organiseert de gemeente een klimaatbijeenkomst in het stadhuis van Hoorn. Iedereen van harte uitgenodigd om over het onderwerp mee te praten en een mening te geven.
 
Opgeven voor de bijeenkomst kan bij de Milieudienst Westfriesland, telefoon 0229-284640, email postbus@mdwf.nl. Na aanmelding ontvangen belangstellenden een week voor de bijeenkomst het programma.

Reacties
Reactie: (Afra)
3-4-2008, 12:33
Ja ja, op de een of andere manier heb ik het vermoeden dat vooral mijn beursje hier last van gaat krijgen, iets leger en zo. By the way, een goede stap is het absoluut verbieden van het kappen van bomen door gemeenten, ik erger mij (en mijn zus) daar mateloos aan! Zie een eerder artikel: http://www.hoorngids.nl/createsite/news/createnews.asp?b_id=7951&news_id=83113&newsPg=2

Reactie: (Piet)
3-4-2008, 10:25
Het klimaat is al jaren wereldwijd onderwerp van gesprek. Alle professoren zijn al over elkaar heen gerold over de al dan niet te nemen maatregelen.Gaat nu de gemeente opeens een eigen visie ontwikkelen?