Start bouw nieuwe sporthal Nieuwe Steen

ingevoerd op 4-4-2008

Wind Vastgoedontwikkeling uit Drachten gaat de nieuwe sporthal aan de Nieuwe Steen 11 in Hoorn bouwen. Dezer dagen wordt begonnen met het inrichten van de bouwlocatie. Het heien van de fundering vindt begin mei plaats. De nieuwe sporthal is begin oktober klaar.

De nieuwe hal bij scholengemeenschap Copernicus is ongeveer even groot aIs de oude: ook in de nieuwe sporthal kunnen drie groepen tegelijk sporten. De totale voor sport beschikbare ruimte is 24x48 meter en daarmee bijvoorbeeld geschikt voor zaalvoetbal. De hal zal overigens geen tribune en kantine bevatten.

De nieuwe sporthal wordt zoveel mogelijk richting de spoorbaan geplaatst. Zo blijft de entree van het nieuwe gebouw van scholengemeenschap Copernicus goed zichtbaar vanaf de Nieuwe Steen. Na de nieuwbouw van de sporthal wordt ook het gehele schoolterrein opnieuw ingericht. Op dit moment worden daarvoor plannen uitgewerkt. Het nieuwe schoolgebouw wordt 18 april officieel geopend. De school is al vanaf begin januari in gebruik.

Reacties
Reactie: (Afra)
7-4-2008, 22:02
Zo, laat dit dan een uitgekiende mogelijkheid zijn om gymnastiek weer eens in het lesprogramma op te nemen. Nieuwe sporthal, scholen schijnen miljoenen op te potten, de jeugd wordt te dik, dus???