Toneel op de OSG

ingevoerd op 13-4-2008

Op de OSG West-friesland in Hoorn gaat op 18 april een enthousiaste groep leerlingen de planken op. Ze hebben lange tijd wekelijks geoefend om het toneelstuk “De rode envelop” tot stand te brengen: Ieder jaar brengt de OSG een toneelstuk of musical uit,want culturele tradities worden op de school in ere gehouden. Maar dat kan alleen als er mensen binnen school bereid zijn zich met hart en ziel in te zetten voor dergelijke projecten.

Bij de productie van “De rode envelop” hebben twee docentes, Thérèse Visser en Christall Smit, het voortouw genomen. Smit schreef het script,beiden verzorgden de regie en aankleding,maar vooral inspireerden zij de leerlingen om er een wervelende show van te maken. Het decor is ontworpen door de docent Merwin Corbeau en twee leerlingen, Teun Snoeks en Brian Meulmeester van de OSG.
“De rode envelop”is theater geworden met veel dans,muziek en musicalachtige elementen,kortom: een geweldig toneelstuk waar het plezier vanaf spat!

De opvoering vindt plaats in de aula van de school en is voor iedereen toegankelijk: de toegang bedraagt 3,50 Euro, de zaal is open om 19:30 uur en het toneelstuk begint 20:00 uur. Het adres van de OSG West-friesland is Bontekoestraat 3 in Hoorn.