Persoonlijke spullen weg na auto-inbraak

ingevoerd op 14-4-2008

Een 69-jarige vrouw uit Blokker voelt zich emotioneel zeer gedupeerd door een inbraak in haar auto op vrijdagmiddag 11 april. Ze had de auto rond 14.30 uur voor een kwartier geparkeerd staan aan de Westerblokker op een parkeerplaats bij supermarkt Deen. Toen ze na het boodschappen doen terugkeerde was de linkerachterruit ingeslagen. Haar zwarte leren handtas met inhoud was uit de auto weggenomen. Er zaten niet alleen haar portemonnee, pasjes en sleutels in maar ook een handgeschreven brief van haar overleden man maar ook een soort geluksmuntje met daarin een gaatje van een overleden zoon.

De vrouw hoopt dat deze goederen worden teruggevonden en bij de politie worden gebracht of dat getuigen zich bij de politie Hoorn melden via 0900-8844.

Reacties
Reactie: (haarr)
23-4-2008, 00:02
Dit moet wel een hele domme gast geweest zijn, misschien niet bij nagedacht dat mw. toch echt niet haar portomonai in de tas had zitten omdat ze aan het winkelen is.. Ik snap ook niet dat niemand het gezien heb, of nog erger, mensen het misschien gezien hebben maar er vervolgens niets aan gedaan hebben??

Reactie: (Goziek)
21-4-2008, 15:49
Beste gozik, was jij erbij ofzo?????? Waarom moet dit nou weer een junk zijn geweest????? Het kan ook een kwajongen of meisje zijn, discrimineer niet !!!!!!!!!!!!!

Reactie: (Gozik)
19-4-2008, 00:44
0800~7000 bellen en de Politie is gratis....

maar als je weg loopt en de junk ziet dit is één minuut al voldoende en dit soort onvervangbare dingen horen op een veiliger plek.

Denk eens als crimineel en je zult nooit een duur uitziende tas achterlaten, ook niet leeg want het raam is duurder!
Een plastic tasje van Action of Zeeman is beter als er geen plek is waar je iets onzichtbaar kunt verstoppen..... Want die bevatten voor hun zelden waarde volle dingen!

Reactie: (clypje)
16-4-2008, 10:39
Handtas??????? dan vraag je er toch om deze tijd.