Aanhouding doorrijden na aanrijding

ingevoerd op 12-5-2008

Een 17-jarige jongen uit Zwaag werd zondagmiddag rond 16.45 uur aangehouden nadat hij bij een aanrijding was doorgereden. De jongen had met de auto een scootmobiel aangereden op het Stationsplein in Hoorn. Het 55-jarige slachtoffer uit Hoorn liep bij dit ongeval een snee op in zijn voorhoofd en een dik oog. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Tevens had zijn voertuig flinke schade. De veroorzaker reed door.

Door middel van getuigen kon de bestuurder van het doorgereden voertuig achterhaald worden. Op het adres waar het kenteken op stond werd de auto aangetroffen met schade aan de voorzijde. De verdachte bleek de auto van zijn vader gebruikt te hebben. Hij werd aangehouden en de auto werd in beslag genomen.

Reacties
Reactie: (Petra)
22-5-2008, 07:53
Arme man of vrouw want deze sukkel is niet alleen 17 en heeft dus nog geen rijbewijs, dus ook geen verzekering ! Ik hoop dat in deze de verzekering van het slachtoffer helpt, maar zal vast niet. Sterkte ermee

Reactie: (Sebastiaan)
15-5-2008, 17:07
De daders van automobielcriminaliteit worden ook steeds jonger. Voorlopig géén rijbewijs voor deze onverantwoordelijke jongeman. En vader zal wel blij zijn dat-i zijn auto kwijt is.