Website online voor aanpak van alcoholgebruik onder jongeren

ingevoerd op 30-5-2008

Op vrijdag 30 mei is de website www.westfrisland.nl online gegaan. Deze website is bedoeld voor bestuurders, partners en geïnteresseerden in de regionale aanpak van alcoholgebruik onder jongeren. De website geeft informatie over de ontwikkelingen van het project Jeugd en Alcohol.

In dit project werken de tien gemeenten, organisaties in de preventieve gezondheidszorg, Politie Noord-Holland Noord, Openbaar Ministerie en het Programmabureau Integrale Veiligheid Noord-Holland Noord samen om het alcoholgebruik onder jongeren te verminderen. Bestuurders en andere betrokkenen vinden op de internetpagina onder andere informatie over recente onderzoeken, publicaties vanuit het project en kunnen zich er abonneren op de digitale nieuwsbrief.

Reacties
Reactie: (hannie gorter en myriam loonen)
13-6-2008, 14:59
Complimenten aan deze gemeenten en andere betrokkenen die werkelijk zorg hebben om onze jongeren en die de handen uit de mouwen steken.

Prima. Niet alleen onderzoeken en praten, maar vooral ook daden. Een goed voorbeeld voor andere gemeenten. Ga zo door en zegt het voort!

Hannie Gorter en Myriam Loonen