Extra Gemeenteraadsvergaderingen live bij Radio Hoorn

ingevoerd op 9-6-2008

Radio Hoorn zal de behandelingen van de Jaarrekening 2007 op 11 juni en de Kadernota 2008 op 18 juni a.s. Live uitzenden.

De uitzending begint bij aanvang van de vergadering (20.00u) en zal via de radio voortduren tot 23.00 uur.
Mochten de vergaderingen om 23.00 uur nog niet afgelopen zijn, dan zal het vervolg uitsluitend via de speciale link “Stadhuis Live”op de website van Radio Hoorn te volgen zijn.

Radio Hoorn is te ontvangen op 105.8FM en in Hoorn via de kabel op 96.5 FM. Op internet kan men de uitzendingen volgen www.radiohoorn.nl .

Reacties
Reactie: (Klaas-Jan Wielinga)
15-6-2008, 13:13
Via een kennis had ik gehoord dat de wedstrijd Lisse - Hollandia op Radio Hoorn uitgezonden zou worden. Een beetje verbaasd was ik er wel over daar er afgelopen week een artikel in de krant heeft gestaan dat West Friesland Radio deze wedstrijd ook live zou verslaan. Ik heb afwisselend geluisterd naar beide zenders en kon ongeveer hetzelfde verslag horen. Wat een waanzin dat twee omroepen zo dicht bij elkaar hier niet eendrachtig samenwerken. Wat een verspilling van geld, mankracht en inzet. Kunnen we niet gewoon één omroep voor heel West-Friesland krijgen ? Qua kosten veel efficiënter en het lijkt me voor beiden een hele kwaliteitsverbetering.
Ze zaten vast nog samen op een bankje, beide verslaggevers. Wat een waanzin !

Reactie: (Peter)
10-6-2008, 00:48
Nou is een raadsvergadering bijna nooit voor 23.00 uur afgelopen. Wat ik niet snap is dat Radio Hoorn dan gewoon de zender op non stop herrie zet. De muziek sluit totaal niet aan bij wat het gemiddelde van het luisterpubliek zoekt en daarbij zijn het gewoon een stelletje waardeloze amateurs. Stilte op de radio is een regelmatig terugkerend fenomeen, programma’s gepresenteerd door mensen die geen fatsoenlijk woord nederlands uit hun mond kunnen krijgen, muziekprogramma’s met zichzelf dj’s noemende mafkezen met een geforceerd stemgeluid van een discotheek dj uit de jaren 70. Totaal geen herkenning, van klassiek naar een jongerenprogramma met hardcore. Maar voor ons vijftigers (ik neem aan toch de mensen die naar een lokale en regionale omroep luisteren) niets van onze gading. En daar betalen we dan ook nog voor. Kan dhr. v/d Maat hier niet eens wat aan doen. Het is tenslotte ook zijn politieke praatje wat de nek omgedraaid wordt. En ik wil geen radio via internet. Luistert er uberhaupt wel iemand ????????? Ik ben inmiddels geen lusiteraar meer (stilte op de radio is zo stil) maar van op de actualiteit inspelen deden ze tot voor kort niet aan. En volgen smij is het er echt niet beter op geworden. Opdoeken en afstemmen op radio Noord Holland.