Start bouw appartementen in Park GroenWijck

ingevoerd op 18-6-2008

Vrijdag 20 juni 2008 geven wethouder J. van Es, oud-voorzitter VV Blokkers R. Veldhuis en de eerste koper gezamenlijk op feestelijke wijze het startschot voor de bouw van de eerste honderd appartementen in Park GroenWijck te Hoorn.

Bemog Projektontwikkeling Almere B.V. realiseert in Park GroenWijck de komende jaren in totaal 143 appartementen verdeeld over 6 appartementengebouwen. Hiervan worden 16 appartementen te huur en 127 appartementen te koop aangeboden. De koopprijzen variëren tussen € 245.000,-- en € 498.500,--. De gebouwen gelegen aan het water in het park nabij het winkelcentrum van Blokker zijn kleinschalig van opzet, hebben elk een onderscheidend
karakter en één of meerdere eigen overdekte parkeerplaats(en). Er wordt gestart met de bouw van de 1e fase: De Regenboog, Het Bastion en Watervilla I en III.

De verkoop is een groot succes; de eerste gebouwen zijn vrijwel geheel verkocht. De verkoop van het project wordt begeleid door ERA Olie Makelaars Groep te Hoorn. Voor meer
informatie verwijzen wij u naar de website www.groenwijck.nl of bezoekt u zaterdag 21 juni
a.s. de verkoopmanifestatie op de bouwplaats.

BEMOG is een onafhankelijke middelgrote zelfstandige projectontwikkelaar met een jaaromzet van ruim € 150 miljoen, met vestigingen in Zwolle, Almere en Houten.

Reacties
Reactie: (Tsiburaska)
22-6-2008, 17:18
Ik zie alleen maar brandnetels en kale vlakte met dure appartementen die er ooit zouden moeten...

Wel zullen er weer vele huizen vrij komen die lastig verkoopbaar zijn want juist deze prijsklasse zijn er al diverse die langer staan dus koopjes in de markt!