PvdA raadslid Loes Hortensius stopt met raadswerk

ingevoerd op 10-8-2008

PvdA raadslid Loes Hortensius stopt met haar werk als gemeenteraadslid voor de PvdA Hoorn. De reden hiervoor is gelegen in een nieuwe baan als teamleider in het onderwijs, die niet te combineren is met het raadslidmaatschap. Loes Hortensius wordt opgevolgd door de eerstvolgende kandidaat op de kieslijst van de PvdA Hoorn, Dilek Küçüksantürk. Dilek is sinds de verkiezingen in 2006 actief bij de Pvda Hoorn als onder meer fractiemedewerker en burgercommissielid. Zij zal naar verwachting op 2 september 2008 tijdens de raadsvergadering geïnstalleerd worden als raadslid voor de PvdA Hoorn.


Reacties
Reactie: (Debbie)
1-9-2008, 22:36
Geef mij maar Tonnaer. hij had immers de meeste stemmen en meeste stemmen gelden...Dat is de democratie die ons land verkondigt..

Reactie: (parlementair medewerker)
13-8-2008, 00:03
Misschien kan de redactie zo vriendelijk zijn geen censuur op mijn bericht te plegen. De bijdrage is niet beledigend en hoort bij journalistieke vrijheid. Daarbij moeten mensen in een publieke functie volgens de rechter incasseringsvermogen hebben. Dit hoort bij hun functie. Dit als inleiding van mijn opmerking dat het ook eens tijd wordt dat Jac. van Es dit voorbeeld volgt en eindelijk ook eens opstapt zodat hij Hoorn niet verder in een poel van commercie laat wegzakken. geld, geld en nog eens geld. Dat is het enige wat van Es voor ogen heeft. Ook voor mij is de dame Hortensius een volledig onbekende, maar dat is niet zo vreemd bij een partij waar maar een man de dienst uitmaakt en zichzelf het belangrijkste vindt.

Reactie: (Jan Klaas Druipsteen)
11-8-2008, 21:08
Loes wie ?

Reactie: (jan)
10-8-2008, 22:49
Nooit van gehoord, valt wat over te zeggen........